Как работи Техниката МАТ?

„Ако можете да го почувствате, можете да го излекувате.“

Вашето тяло има всички ресурси и знания, за да се изцели.

Когато се порежете, как зарастват раните? Когато настинете, кой се бори с инфекцията?

Единственото нещо, което ви пречи да живеете в здравословен, балансиран, творчески, щастлив и изпълващ живот е незавършената травма и начина, по който тя е засегнала вашия ум.

Вие възприемате всичко чрез вашия ум и нервна система. Чрез вашата идентичност и реалност как се свързвате и комуникирате с другите, как взаимодействате с вашата околна среда.

Вие сте сетивни същества, които са създадени, за да съществуват съвместно с всички останали човешки същества и цялото творение.

Още преди да се родите, вие сте имали цялото знание с всички кодове на творението.

Това е от вашата генетична природа и предразположения на предците ви – техните преживявания. По-късно вие сами възприемате и създавате себе си чрез себеосъзнаване във всеки един момент.

Техниката Метафизична Анатомия ви позволява да разберете напълно как работи този мъдър механизъм и ви обучава чрез процеса на пълно пробуждане към автентичния ви Аз.

Тя дава всички необходими знания и инструменти, за да завършите старата застояла травма и да освободите всички отрицателни емоции, които ви блокират да достигнете до естественото ви спокойно състояние, за да създадете живота който искате и желаете чрез съзнателен избор, а не чрез страх и травма.

Тя прави това с прости стъпки и признания. Заедно с активните инструменти, които техниката предоставя, вродената мъдрост на тялото ви и завършването на травмата – откривате цял нов свят от възможности, които можете да прегърнете, ако пожелаете.

Какво е Метафизична Анатомия?

Техниката „Метафизична Анатомия“ е създадена от Ивет Роуз – специалист по освобождаване на травми и личностно развитие.

Тя се състои от две книги, предлагащи много информация и нива на обучение за тези, които искат да станат практикуващи и инструктори.

Том 1 на книгата „Метафизична Анатомия“, описва медицинските състояния от А до Я. въпреки че емоционалните компоненти на всяка болест са ключовия акцент, книгата предлага много повече.

Например, Метафизичната Анатомия включва ръководство стъпка по стъпка за идентифициране на произхода на болестния процес, независимо дали началото е във вашето потекло, зачеване, утроба, раждане или детство. Травмата, която сте преживели в живота си, само задейства/предизвиква съществуващи травми.

Нашите настоящи и минали взаимоотношения и преживявания оказват влияние върху тялото ни, не по неясен или духовен начин, а по определен, конкретен и фиксиран начин. С уменията и информацията, споделени на повече от 700 страници и 679 медицински състояния, вие можете да прочетете тялото си като книга.

Том 2 на книгата предлага детайли за самата техника.

След като прочетете книгите:

  • Ще разберете причините за емоционалните, психическите и физическите заболявания, които произтичат от вашите предци, зачеване, раждане или детство.
  • Ако сте алтернативен практикуващ, вие бързо ще усъвършенствате уменията си, ще научите мощни подходи за идентифициране и разрешаване на емоционални, ментални и физически заболявания и неразположения. След като прочетете тази книга, съдържаща ценна информация, ще разберете и ще работите по-ефективно с клиентите си.
  • Ще разберете конкретни заболявания, емоционални компоненти и точни ключови точки. Информацията за тези компоненти и ключови точки може да ви насочи към намирането на вашите основни проблеми, както и ефективно им алтернативно изцеление.
  • Ще разберете вашата травма: убежденията и емоциите често са само симптомите на проблемите, а не причината! Разберете защо!
  • Ще бъдете възхитени от задълбочената и подробна информация, която се споделя в тази книга – няма да бъдете разочаровани!

Какво прави Метафизичната Анатомия различна?

Въпреки че много книги са се опитвали да опишат медицинските състояния и съответните основни емоционални компоненти преди това, Метафизичната Анатомия е много различна.

В книгата авторката обяснява значението и причината за медицинските състояния и идентифицира свързаните емоционални, потомствени и концептуални препятствия.

Авторката продължава да споделя указания и насоки за решаване на тези пречки, предлагайки ефективно подобряване на качеството на живота ви на база собствен опит в хиляди сесии

Метафизичната Анатомия е безценна книга, която подпомага, ръководи и съдейства на хората, които желаят да научат и разберат езика на своя организъм и на хората, които са готови да променят живота си.

Тази книга е написана в полза на практикуващи и терапевти, търсещи насоки за подобряване на качеството на живот на своите клиенти.

Практикуващите и терапевтите ще харесат тази книга! Не само ще научите нова информация, но и ще подобрите уменията си. Ще можете да помагате на своите клиенти по нов и уникален начин.

Тази книга е също така лесно достъпна за широката публика, търсеща отговори за собственото си здраве, емоционално и психическо благополучие.

Можете драстично да подобрите качеството на живота си! Тази книга е невероятен и безценен ресурс за всички.

Следващи стъпки

Стъпка Едно – Купи книгата

Стъпка Две – Запази час за сесия със Зорница Гюрова

Стъпка Три – Намери събитие

Повече за създателката на метода можете да прочетете ТУК