fbpx

И преди съм работила с този човек по тема Паник атаки, получи се отличен резултат. Човекът не вярва в минали животи, което автоматично сви оптиката на сесията и даде екстра време за изследване на родословното дърво.
Привидно, липсата на ерекция той свързваше със стрес в работата, но още след първите 5 минути сесията отиде в страх от бащинство и страх бебето да се роди недъгаво. Оказа се, че много искат да си имат вече детенце.
Ох, как потрих доволно ръце!!!
Любимата ми тема е правенето на бебета!
Чакам петото ни бебе да се появи скоро!
Та, поработихме върху тези страхове, но по-дълбоко седеше привзетото чувство/страх още от времето, когато е бил в утробата и е имало проблемно износване, лежане за задържане на майката и цялата суматоха по раждането. Същото се е повтаряло и назад по линия на майката, съчетано с ранна смърт на деца.
Подсъзнанието си бе създало бърза защита в момента, в който двойката решава и започва да работи за наследник.
Инструментът не може да свърши работа.  

Обичам си работата, горя в нея и всяка една сесия е единствена и неповторима. Излизат невероятни неща, толкова просто и толкова лесно! Чак на хората им се струва трудно и невъзможно да е толкова лесно!
ТетаХилинг не е да си намериш някой да те лекува, това е процес на самоизцеление чрез осъзнаване на взаимовръзки и освобождаване от вече непродуктивен начин на учене. Преминавайки през алгоритъма на Дълбоките разкопки, съзнанието много лесно прави две и две четири, веднъж осъзнато, автоматично го отхвърля, подава се нова информация чрез техниката за внедряване на чувства и ВОАЛА – подсъзнанието е готово да приключи със стария модел, създаден някога. Ако всичко това се подкрепи и с действие – новият начин на живот веднага става факт. Зависи единствено от степента на осъзнатост и готовност на човека. Та, ТетаХилинг не е панацея, вълшебно хапче, ТетаХилинг е избор.