fbpx

Любимата ми тема с клиенти.
В темата Проявление слагам всичко, което искате да имате в живота си, но по някаква причина то не се случва – отношения, здраве, финанси, деца, партньор, работа, забавления и каквото още се сетите.
Аз съм отговорна за това, което се случва с мен, с моя живот и аз непрекъснато го променям.
Методично се освобождавам от неща, които ми пречат, като ползвам разменени сесии с колеги. 

Аз използвам Техниката ТетаХилинг и Тета мозъчна вълна.
Убедена съм, че мога да създам каквото искам чрез насочената мисъл, използвайки способностите на моя мозък. Всяка дума, мисъл или действие отразява това, което проявяваме в живота. Вселената е като огледало, каквото изпратим към нея, такова получаваме обратно.

Ако непрекъснато имам негативни мисли, аз ще създавам обстоятелства, които да подхранват тези мисли, тъй като аз ги очаквам, аз ги чувствам, аз ги отразявам. Всяко мое решение, мисъл, думи е база какво искам да създам. Ако непрекъснато повтарям, че съм в депресия – аз ще бъда, че съм сама – ще бъда, че съм болна – ще бъда, че съм бедна – ще бъда и т.н.
Ето защо е важно да бъда в положителни мисли.

Вселената е като огледало, каквото изпратим към нея, такова получаваме обратно.

Да заявя нещо ясно със знаци и действие, думи и мисли, значи аз мога да създам най-доброто за себе си, което ми предлага Вселената с нейното Изобилие.
Но първо е необходимо да реша какво искам. Или може би имам фантазии, които нямат общо с реалността?

Малко хора имат всекидневен живот, цялостно изпълнен с лекота, радост и изобилие.
По-голяма част от нас имат живот, в който се редуват моменти на тежест, скръб, разочарование, страх и др. негативни емоции и моменти на радост, щастие, любов, лекота.

Когато фокусът е върху негативните преживявания, започват да обвиняват другите, себе си и се чувстват заседнали, че нямат контрол върху живота, че нещо от вън ги управлява или не заслужават, все на тях се случва, зависят от някой и т.н.
И всичко това ги прави слаби, безотговорни, болни, почти не се забелязват хубавите неща, които се случват и те постепенно спират да се случват.

Животът става бреме. И самите те стават бреме за околните. Сами не се понасят, а искат другите да ги понасят. И продължава пропадането по спиралата надолу, понякога се появяват суицидни мисли, някои предприемат действие, но повечето плашат гаргите и искат да привлекат внимание. Който, когато удари дъното. После следва тласък нагоре. Това е процес, за който всеки е лично отговорен. И в този ключов момент идва решението. Преди да се достигне дъното трудно се взима решение, отлага се, усуква се.

Само когато вземем решение да сме отговорни за мислите и действията, ангажирани към себе си, можем да се придвижим напред.

Има няколко стъпки, които е необходимо да се направят, за да се поеме постепенно тази отговорност и ангажираност.
Правейки тези стъпки, ще се промени ситуацията, мислите, поведението, животът.

Само когато вземем решение да сме отговорни за мислите и действията, ангажирани към себе си, можем да се придвижим напред.

Тета медитацията е само една много малка част от тези стъпки. Колкото и да я използвате, за да Проявявате в живота си /дори и да сте преминали курса Проявление и Изобилие/ без да сте направили останалите стъпки, няма да имате резултат. И тук не са необходими някакви свръх способности, ясновидство, лечителство и всякакви други предизвикващи космощрък изрази, а просто действие.

Стана чаршаф, но пък има достатъчно информация, с която да се промени един живот.
Най – малкото да се започне една промяна. Можете да си запазите двата поста в цял файл и да работите върху себе си чрез стъпките. Гарантирам, че промяна ще има.
Вече е изпробвано във времето и работи за мен и моите мотивирани клиенти.

1. Освободи се. 

Пусни някои неща, които те дърпат назад, за да освободиш място на новото да влезе в живота ти. Първата най проста крачка е да изринеш своя дом и работно място от вещите, които не ти служат. Това съветват на всяко коуч събиране и десетки книги, не е нещо ново, но е най-лесната стъпка. Че по-лесно е да изхвърлиш статуетката в кьошето, отколкото оплакващ се приятел.
Убеди се, че всички вещи ти служат и работят за теб.

Нямаш нужда от предмети, които като погледнеш и ти носят негативна емоция, нали?
Дрехи от дебелия или слабия период, висящи безпомощно от месеци в гардероба, абитуриентският костюм, дрехите на бивш/а, ако реши да дойде да си ги вземе.
Дрехоман/ка ли си?

Дрехоман/ка ли си?

Ако да, попитай се защо, какво замествам с това, какво искам да прикрия или подхраня?
Книги, които никой вече не чете, сувенирчета, каренца, безумни подаръци, седящи все още опаковани от някой празник, фирмени плакета, джундурии, всичко неизползваемо отнема от енергията ти. И сега идва по-сложната част.

Да се освободиш от хората, които не те поддържат, не те правят щастлив.
Да, това е трудно, но всеки един от нас може да разпознае хора, които ни критикуват, осъждат, коментират, че всичко е трудно и няма смисъл. Имаш ли нужда от това?
Някой да ти повтаря колко не можеш, че не изглеждаш „както трябва“ (много го обичам този израз) как не правиш нещата „като хората“ (още един любим).

Когато тези хора са от приятелския ни кръг е сякаш по-лесно, но какво става, ако са от нашето семейство? В твоето семейство? Става по-трудно, дори невъзможно би казал, но не толкова, ако избереш да прекарваш по-малко време с тях и без да позволяваш да те управляват и манипулират. Ако имаш приятели или роднини, които не те подкрепят, можеш тактично да се оттеглиш, без излишни драми. Така уважаваш себе си и своите емоции. Личен пример мога да дам със сестра ми, брат ми, майка ми, чичо ми, които не разбират какво аз правя. 

Имаме си и роднински отношения, но без да си пречим, образно казано ги помолих да си държат мнението на страни. Всеки си е в интересите. Но със съпруга ми, дъщеря ми, зет ми, леля ми, аз съм в непрекъсната връзка, те ме подкрепят, с тях мога да споделя и никога няма да ми кажат не можеш, не го правиш като хората, трябва да изглеждаш еди как си, те завихрят още повече моята енергия.
Избери нов кръг от хора, които те подкрепят такъв, какъвто си. Просто такъв, какъвто си!

2. Напиши всичко, което наистина искаш

Във всеки един аспект от живота. Истината е, че повечето хора могат да направят дълги списъци с какво не искат, но трудно правят списък с какво искат. Какво мразиш? Може би е нещо, което правиш или човек, с който общуваш? Нещо, което не довършваш? Може би е навик? Просто мисли защо го правиш.

Не позволявай на неща, които не те задоволяват да присъстват в живота ти. Мисли върху това. Само мисли, как искаш да изглеждаш, къде искаш да живееш, какво и с кого искаш да правиш? Личен, социален, обществен живот, хоби, почивка, финанси, здраве, духовно израстване.

Мисли и пиши. Това е нужно, за да преминеш към следващата стъпка. Когато пишеш, информацията минава през ръката и се запечатва в невронната мрежа. И ето ти плана, с който можеш да се придвижиш напред. Има десетки техники за списъци, карти на целите, на желанията.

3. Намери убеждението/моделът на поведение, който те спира да имаш това, което искаш

Кой е страха? Кое е най-лошото нещо, което може да се случи, когато си наистина успешен, имаш това, което желаеш, много пари, визията, бизнеса, любовта и човека, когото искаш?
Има ли нещо, което те притеснява, появява ли се страх? Работи върху това. Всички негативни преживявания от миналото те държат заседнал в настоящето. И дали всичко, което описа по-горе е наистина твоя цел и желание или е на някой друг?

Някои хора дори се плашат след като прочетат какво са написали и пожелали.
Появява се чувството, че не заслужават, срам, вина, и ето поредния стоп, за да се придвижат напред. Може би приятелите или семейството ми ще ми завиждат, ще поискат да им давам непрекъснато, може би ще ми вземат всичко, а може би само другите могат да имат, а аз не.

Всички тези мисли, убеждения ни държат на дистанция от успеха по ред причини.
Ако си практикуващ някаква техника можеш да проработиш миналото, ако не си – можеш да потърсиш. Аз го правя непрекъснато с ТетаХилинг, работи бързо и безотказно.

Намери убеждението/моделът на поведение, който те спира да имаш това, което искаш

4. Разчети знаците и подкрепи възможностите, които Вселената ще ти изпрати

Но първо се чуй какви думи употребяваш в ежедневието си. Какво заявяваш всекидневно – недоимък, липса или изобилие. Спомни си за Огледалото от предния пост. Ако по цял ден обясняваш колко ти е зле, как си в криза, как нямаш достатъчно пари, как е много скъпо, как не можеш, какво се връща към теб?

Така, че дори изразите ни в ежедневието определят способността ни да се придвижим напред. Как ти звучат тези два еднакви израза: Аз съм здрав и Аз не съм болен.
Помисли с какво всеки ден заливаш своето подсъзнание, защото то е супер мощен инструмент на неограничените възможности. И започни да излизаш от зоната си на комфорт.

Щом искаш нещо ново, необходимо е ново действие.

Щом искаш нещо ново, необходимо е ново действие. Вселената ти изпраща само възможности, които са в зоната ти на комфорт. Твоят ангажимент е да я разширяваш. Например: сееш домати, береш домати. Искаш краставици, посей краставици. Ама не си сял до сега? Научи се. Добий нови знания и тогава ще получиш нови знаци и възможности. Всичко това ще задвижи нова енергия в теб, нови чувства, ще дойдат нови хора.

Смени облеклото си, храната си, часът на лягане или ставане, запиши се на курс по нещо, направи нещо, което не си правил до сега. Всичко, което искаш е след зоната ти на комфорт.
Иначе да си го получил до сега.

Целият смисъл на тази стъпка е да почувстваш, че си подкрепен. От хора, събития, Вселената. И пак давам пример: докато се бях ограничила само с контакти и работа с ТетаХилинг, всичко вървеше, но бавно и мудно, измъчена работа, минаха няколко години в боксуване, докато не реших, че това обкръжение повече не ми служи и го промених.

В момента общувам само с креативни и успешни хора, всеки път има с какво да се обогатим, нещо се случва, качеството ми на живот се повишава, уча всекидневно нови неща, излизам непрекъснато от зоната си на комфорт, предизвиквам се.

5. Направи Тета Медитацията за Проявление със сферата или пирамидата

 Ако не познаваш Тета, направи си друга медитация, важното е да си в ниска мозъчна вълна.
Ако желаеш да се научиш, свържи се с мен и аз ще ти покажа.

6. Направи ДЕЙСТВИЕ

Не чакай автоматично нещо да последва от това, че вече си направил някакви стъпки, защото е много вероятно да не последва и да си останеш в зоната на розовото позитивно мислене.
И само защото си направил няколко стъпки, можеш да си лежиш в кревата и да чакаш Вселената да ти остави куп пари пред вратата или някой да ти позвъни и да ти предложи бизнес, гадже, дете.

Ти си в стартова позиция да направиш движение. Но пък мога да ти кажа история с моя приятелка, която заяви на Вселената, че иска работата да я намери сама и наистина жената от съседната къща си търсеше помощник и една вечер почука на вратата ѝ с предложение.
Но това се случва наистина много рядко. Какво точно подходящо действие можеш да направиш според това каква е целта ти? И след това да разпознаеш знаците.

Ще напиша отделен пост за Сродната душа, тъй като аз срещнах моят съпруг Янис по този начин, с Техника за привличане и отново ще споделя личен пример, преживян през сърцето.

Ако следвате всички стъпки коректно, ще почувствате прилив на енергия, душата Ви ще се радва, ликува, празнува, защото ще започнете да слушате интуицията си, ще сте отворени за промени, за новости, ще започнете да излизате от зоната си на комфорт.
Малките стъпки водят към голям резултат, но просто направете ДЕЙСТВИЕ.

Направете ДЕЙСТВИЕ.

7. Спри да очакваш

Стой фокусиран върху промяната, но не очаквай. За много хора това е неразбираемо, защото винаги са очаквали. Ако продължаваш да оЧАКвАш, ако продължиш да си фокусиран върху онова, което ЩЕ дойде към теб, ти просто задаваш ЧАКАНЕ.

И чакаш и чакаш, и се появява НЕГОДУВАНИЕ, СТРАХ. Правя ли нещата правилно, защо още съм сам/а, кога ще дойде моята Сродна душа/работа/дете….ама аз всичко направих.
И това са сигнали към Вселената, които са далеч от привличане на желаното, по-скоро привличаш чакане, разочарование в съзнанието си, отказваш се и декламираш, че това не работи.

ЧАКАНЕ

Скачаш на друг метод, принципът е същия, думите ще са различни, отново негативен резултат. И как да стане хем да не очакваш, хем да не си апатичен, хем да си фокусиран, хем да правиш и действия?

Дойдохме си на думата. Необходимо е да имаш ВЯРА. Това, че спираш да очакваш не значи, че не те интересуват стъпките, които вече си направил. Това значи, че имаш вяра и доверие, знаеш, чувстваш, че това се случва, случва се сега и си в процес. И другото нещо е благодарност, да заявиш своята благодарност към хората около теб, на себе си и така изпращаш сигнали към Вселената какво наистина харесваш, че си готов да го получиш.
Вибрацията на Благодарността е еднаква с тази на Проявлението.

Звучи много просто, но истината е, че много малко хора благодарят. Обикновено повечето се оплакват. Особено в България е просто ВЕЛИКО КОЛЕКТИВНО СЪЗНАНИЕ НА ОПЛАКВАЩИТЕ СЕ

Така, че благодарността е един чудесен начин да покажеш ха хората около теб какво харесваш, какво искаш повече в живота си. Можеш да си направиш кутия или тетрадка за благодарност, кутия или тетрадка за успехи и всеки ден да си пускаш листче или да си записваш малки или големи успехи и благодарности. Може и на ум, но нека е всеки ден. И точно това действие ще изпрати необходимия енергиен сигнал към Вселената, в предния пост писах за Огледалото.

пускаш листче или да си записваш малки или големи успехи и благодарности

И периодично, примерно в края на месеца отвори, прочети, спомни си, изпълни сърцето си отново с тези чувства и те ще работят за твоята цел, която вече си забравил да очакваш, защото имаш фокус върху благодарността. Твоят фокус не е чакането. Вяра, знанието че е възможно, че думите носят енергия, чувството на благодарност, чувството че сме свързани с Вселената, действия без страх, негодувание, критика и др. те освобождават от очакванията.
Малки прости стъпки, които те водят към твоята цел.