fbpx

Да направите нови действия, да получите нови знания.

Например, любимата тема “Пари”.

Колкото и да работим по темата “финанси”, но ако нямате познанието да ги управлявате, те ще идват и ще си отиват. Може да сме освободили всички пречки и пътища парите да идват към Вас, доходите да се увеличат, намират се нови източници, но докато не усвоите нови умения, а разчитате само на внедряванията, резултатът ще е спечелил – изхарчил.

Започнете ли обаче да се ограмотявате финансово, веднага ще видите резултат.
Почти във всяка област се предлагат безплатни инструменти, които можете да се научите да прилагате – ето нови знания.

Развитието и прогресът с Тета сесия върви заедно с ежедневно обогатяване

И точно написах този пост, влиза клиентката ми и поставя тема “Пари”.  
Работят с мъжа си, растеж на доходите има, но парите изтичат незнайно къде.
Водили са си приход – разход, от което само ги заболели главите касички правили, пари настрана както се казва ЙОК. Поразровихме се из родословното дърво и изкочиха убеждения от рода на: “Предпочитам да прахосам всичко, отколкото да ми го вземат”, “Ако имам пари ще ми ги вземат”, “Опасно е да имам пари”.

В РД са имали и сега имат много прахосници по линия на едната баба /бабата, вуйчото, чичото, лелята/. Но първият, който е създал тези убеждения е бил праотец, който е живеел в планината с козите, продавал каквото изкара от тях, но един ден му взимат имането и той решава, че е по-добре да живее с мизерията и каквото му дадат козите, отколкото отново да му вземат парите.
По другата линия, на другите две баби пък излезе историята с Национализацията. На едните им взели фабриката, на другите мелницата.

Излязоха спомени от минали животи, когато душата ѝ се е учила на оцеляване чрез мизерия и бедност. Урокът на душата тук бе да се учи на управление на финансите и да прекъсне вече остарелия модел на “Трябва да работя много, за да имам пари”.

И тогава тя осъзна, че мозъкът ѝ е винаги зает да мели и да мисли, че не може да си почине, защото непрекъснато трябва да прави нещо. Но не и да си почива.
Ето ти 3 в 1. Чудото Тета Хилинг – работиш по една тема – освобождаваш куп други, които дори не си забелязал. <3
Темата с Национализацията е излизала и при други мои клиенти, но с различни нюанси и дълбочина.