fbpx
baner

8 пречки за поставяне на лични граници и как влияят на Имунната система

🙋‍♀️ Знаеш ли, че твоите убеждения и емоции могат да повлияят на състоянието на имунната ти система?
Отрицателни емоции като стрес засягат твоята имунна система и намалят възможността ѝ да се бори с вредните чужди нашественици като вируси, гъбички и бактерии!
🔱 На тази работилница:
– Ще придобиеш по-дълбоко разбиране за ролята на твоята имунна система в борбата с вирусите / вредните бактерии и гъбичките
– Ще откриеш често срещаните емоции и ограничаващи вярвания, поддържани в твоята имунна система
– Ще свободиш ограничителните вярвания, които блокират твоята имунна система да функционира оптимално.
Например негативните убеждения, свързани с достойнството във връзките, парите, работата, здравето и щастието потискат имунната ти система.
👩‍🦰 На база моя вече 11 годишен опит в работата с подсъзнанието, аз ще ти дам:
– Начини да подобриш функционирането на твоята имунна система, за да се гарантира, че тя е ефективна в борбата срещу чужди нашественици, вируси, вредни бактерии
– Как да отпускаш стара емоционална травма, задържана в имунната система, която блокира способността й да работи нормално
– Как да освободиш проблемите със стреса / достойнството, които потискат ефективното функциониране на твоята имунна система
Особено важно днес е да си сигурен, че си здрав и отклоняваш негативните енергии, стрес и страхове, които те заобикалят в резултат на последните глобални събития.
🦚 Здравословните граници ни позволяват да приканим енергийте, хората, мислите, възможностите, чувствата и изцеленията, които са за нашето най-висше благо и да отклоняват енергийте, които не ни подкрепят.
Наличието на здрави енергийни граници може да трансформира всеки аспект от живота ти.
🍀 Участвай в работилницата и получи над 150 внедрявания, които ще ти помогнат да установиш здравословни енергийни граници. Това ще подобри драстично живота ти, ще увеличи щастието и радостта, ще намали излагането ти на източници на негативност и изтощение.
🤷‍♀️ Хора ми споделят, че вече са работили много върху себе си, използвайки различни методи, опитали всичко, но все още се борят с голям брой проблеми.
Работейки с тях установих, че по-голямата част от проблемите им вече не произхождат отвътре – те започват от енергии, неволно приети от другите.
😒 Също, имат подсъзнателни вярвания, чрез които непреднамерено поемат неща от други хора, борят се, преминават през лоши времена, нещастни са или абсорбират отрицателни енергии от околната среда. Това ги кара да се чувстват съкрушени, тревожни или изтощени и да не разбират защо се чувстват по този начин.
❓ Какво да промениш в живота си, за да бъдеш недосегаем и неуязвим, каквото и да се случва около теб?
Искаш ли:
– да разпознаваш с лекота симптомите на енергийни проблеми с границите?
– да работиш супер ефективно с клиентите си?
– да се освободиш от негативизма и драмата?
– да освободиш стреса и постигнеш вътрешен мир?
– да възстановиш баланса в живота си?
– укрепиш границите си, за да можеш да се чувстваш сигурен и свързан?
– да освободиш блокове, за да съхраниш енергията си, отдавана до сега на външни негативни сили?
– да усилиш интуицията си?
– да се уважават нуждите ти?
– да отклоняваш отрицателните енергии на околната среда?
– да научиш как да премахнеш повтарящите се проблеми около връзките, финансите или здравето и т.н?

Ако е така, в тази работилница ще ти помогна да намериш решения за постигане на всичко по-горе.

💪 Наличието на силни енергийни граници също ти помага да отклоняваш отрицателните енергии на околната среда като радиацията, което ти позволява да поддържаш здравето си. Енергийните граници също ще ти позволят да останеш свързан със Създателя и да гарантираш, че ще останеш недосегаем за отрицателни духовни енергии от ниско ниво, които могат да съществуват в нашата среда.
📛 Наличието на слаби граници може да бъде причина за проблемите на много хора, свързани с връзките и отношенията, парите и здравето, духовните и психически атаки, токсичността за околната среда и т.н. Хората със слаби граници често имат подсъзнателни вярвания, които ги карат да поемат или абсорбират неща на други хора несъзнателно или негатив от околния свят.
❤ На следващият работилницата ще научиш как да установиш правилни енергийни граници, които ти позволяват да изразиш истинското си аз, като покажеш на всеки кой си и как могат да се отнасят към теб с любов.
Здравите граници помагат да повишиш вибрациите си, така че да взаимодействаш по-често на вибрацията на любовта, вместо да се страхуваш.

 

🗓  Кога: 9.03 от 18.30ч
💻 Къде: онлайн в Зум
💸 Цена: 44лв

 

👩 Водещ Зорница Гюрова
специалист подсъзнателна трансформация, преподавател Метафизична Анатомия и Тета Хийлинг
www.thetabg.com
Учредител и председател на Българската Асоциация за развитие на ТетаХийлинг
www.bart-bg.com

 

За регистрация и участие в събитието:

Date

09 мар.
Expired!

Time

18:30 - 20:30

Cost

44.00 BGN

Location

Online
Category
Тета Център - Зорница Гюрова

Organizer

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар