fbpx

Създай своята 2023 с Тета вълна – Уъркшоп с медитация

Искаш ли да започнеш годината фокусирано, като отделиш 2 часа само за себе си, за да поставиш разумни цели и да създадеш голямата картина за Новата година?
Ако ти си човек, който обича да планира по Новолуние и Нова година, ако използваш медитацията за усилване на намерението, ако обичаш груповите практики, то ще харесаш изключително много този уъркшоп, защото аз самата го прилагам сериозно, отговорно и бера плодовете му гарантирано всяка година!
Знаеш ли, че поставянето на цели в група и групова Тета медитация увеличава енергията и отваря полето на възможностите? Само си представи какво се случва, когато голяма група хора мисли в една посока и каква сила на намерението се задвижва, докато се отправя към Вселената!
Точно в първите дни на Новолунието в Козирог ще имаш възможност да създадеш намерение за своята 2023г.
За поредна 7 – ма година ще проведа тази работилница, която винаги се радва на успех! На тази работилница ще получиш алгоритъм, който можеш да използваш всеки един ден.
Състоянието на мозъка в Тета мозъчна вълна е много мощно за проявление.
Всяко ясно, точно и силно намерение поставено в Тета вълна е почти 100% проявление.
Редовното практикуване на Тета медиция активира, възвръща, развива и усилва естественото човешко познание – интуицията.
♾ В резултат на това животът става по-осъзнат, балансиран, красив, Плацебо ефектът се задейства автоматично и тялото започва да влиза в хармония.
Появява се и душевният комфорт, изчезват ирационалните страхове, балансират се мозъчните полукълба, излъчването на човек се променя. Тези резултати много зависят от нивото на осъзнаване на човека, неговата готовност за действие, мотивация, вкус и отдаденост.

 

Медитацията се провежда в седнало състояние след творческа работа върху Цели 2023г.
Материали за работа ще получиш на е-мейл.
  • Кога: 22.01 от 18.30ч.
  • Къде: онлайн в Зум
  • Цена: 35лв
Ако обичаш да помагаш и подкрепяш другите, този уъркшоп ще отговори на тази ти потребност, защото събитието и тази година ОТНОВО е БЛАГОТВОРИТЕЛНО!
Постъпленията ще бъдат дарени за две каузи – за спасени животни и за младежи в неравностойно положение.
Част от твоята енергия ще подкрепи сърцати хора, които неуморно помагат на други хора и животни да имат един по-хубав свят! Какво по-хубаво от това да създаваш повече радост и любов за другите!

 

Водещ: Зорница Гюрова, специалист работа с подсъзнанието, преподавател техниките Метафизична Анатомия и ТетаХийлинг. Основател на Българската Асоциация за развитие на метода Тета Хийлинг.
Регистрирай се тук и ще получиш детайли на мейла си:

Date

22 ян.
Expired!

Time

18:30 - 21:00

Cost

35.00 BGN

Location

Online
Category
Тета Център - Зорница Гюрова

Organizer

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар