Тета Хийлинг курс ДНК 3 с Анастасия Кутсура

Този курс ви учи на знанията как да работите върху неорганична и органична материя и на съзнанието, че можем да излезем от собствената си парадигма и бързо да постигнем полезни промени в здравето и благосъстоянието, използвайки митохондриите на ДНК, като същевременно овладявате знанието, че всеки създава своята реалност и с подходящите познания може да излезе от нея по желание.
Включва дълбоки разопки за работа с негодувание и липса на вяра в себе си; интуитивно подреждане на Вечните Молекули; духовна би-локация; разбиране на енергийните полета на неорганичния материал и силата на нашите думи да проявяват нашата реалност.
Практикуващите, които са преминали този клас, наистина са оценили незабавните и много забележими подобрения в техните интуитивни способности. Животът може да придобие нова лекота, докато практикувате тези уникални учения за себе си и за своите клиенти и ще откриете истинския потенциал на вашия прекрасен ум. Този клас предлага впечатляващо разширяване на Вашите ThetaHealing умения и е силно препоръчан за практикуващи, които желаят да живеят в непрекъснато знание на 7-мото ниво и връзка със Създателя на Всичко, което Е.
Този семинар е изпълнен с много практически упражнения и се учите как да помогнем да променим света около нас. Научете как да създадете своя собствена реалност, като същевременно освобождавате блоковете, които ви пречат да създадете тази реалност.
Водещ: Анастасия Кутсура, мастър Тета Хийлинг
Осигурен превод на български и ръководство
За повече информация – скоро

Date

19 - 23 окт.

Time

16:30 - 17:00

Location

Online
Category
Тета Център - Зорница Гюрова

Organizer

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар