fbpx
Как-работи-тета-хиилинг

Как работи Тета Хийлинг за бизнес и пари – Онлайн работилница с практика

Как да имам успешен бизнес и повече пари?  Как доходите ми да растат?
Как да откривам бързо и лесно от негативните убеждения, които блокират парите и бизнеса?  Как да се освобждавам трайно от негативни преживявания?
Ела, преживей и се увери!!!
12 февруари от 18.30ч. онлайн, в удобството на твоя дом!
Награди се с нещо лично за теб! Погрижи се за себе си!

Подходящо за хора, които никога не са чували за метода Тета Хйилинг или са чували, но искат да се запознаят с него и да го усетят.

Кратка лекционна част, в която ще се запознаете с основата на Тета метода. Ще откриете собствените си ограничения за повече пари и бизнес. Ще имате възможност на практика да приложите част от техниките, свързани с намиране и промяна на убеждения.

Ще видите, усетите и преживеете бързината на тази прекрасна техника – ГАРАНТИРАНО!

Цена: безплатно (направи едно добро на някой)

Очаквам те!

Зорница Гюрова – специалист работа с подсъзнанието, преподавател Тета Хийлинг и Метафизична Анатомия. 11 години опит в работа с подсъзнанието! Тета Хилинг преподава от 2015г година, завършила е първия в България курс за практици, обучава се в чужбина при различни преподаватели. Разполага с богат професионален и социален опит. Учредител и председател на Българската Асоциация за развитие на Тета Хийлинг. Първият сертифициран ОНЛАЙН преподавател в България и в света!!! (Тета лечение) Тета Хийлинг сесия Тета сесия Тета Хилинг обучения.  В сертифицираните курсове по Тетахийлинг за практикуващи показвам как бързо и лесно да променяме негативните убеждения и да връщаме енергията си обратно. Това ни дава повече увереност, по-здрави граници, балансирани отношения и освобождаване от дългогодишно негодувание, гняв, омраза към наши близки и познати. Развива се интуицията, интуитивните способности нарастват и все по-често се оказвате на подходящото място, с подходящите хора и това неминуемо води до повишаване качеството на живот.

За записване:

За повече информация:

Зорница Гюрова – специалист Тета Хийлинг, невропластика
Председател на Българската Асоциация за развитие на ТетаХийлинг
🌐 www.thetabg.com
🌐 www.bart-bg.com

Date

12 фев.
Expired!

Time

18:30

Location

Online
Category
Тета Център - Зорница Гюрова

Organizer

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар