fbpx

Как работи Тета Хийлинг – работилница с практика

Как да се освобождавам бързо и лесно от негативните емоции?
Как да се освободя трайно от негативни преживявания?
Ела, преживей и се увери!!!
Започни Новата 2023г с нещо лично за теб! Погрижи се за себе си, за да ти върви цялата година така!

Подходящо за хора, които никога не са чували за метода Тета Хйилинг или са чували, но искат да се запознаят с него и да го усетят.

Ще има кратка лекционна част, в която ще се запознаете с основата на Тета метода, след което ще направим Тета медитация и ще имате възможност на практика да приложите част от техниките, свързани с намиране и промяна на убеждения.

Ще видите, усетите и преживеете бързината на тази прекрасна техника – ГАРАНТИРАНО!

Цена: безплатно (един комплимент на любим човек)

Очаквам те!

Зорница Гюрова – специалист работа с подсъзнанието, преподавател Тета Хийлинг и Метафизична Анатомия. 11 години опит в работа с подсъзнанието! Тета Хилинг преподава от 2015г година, завършила е първия в България курс за практици, обучава се в чужбина при различни преподаватели. Разполага с богат професионален и социален опит. Учредител и председател на Българската Асоциация за развитие на Тета Хийлинг. Първият сертифициран ОНЛАЙН преподавател в България и в света!!! (Тета лечение) Тета Хийлинг сесия Тета сесия Тета Хилинг обучения.  В сертифицираните курсове по Тетахийлинг за практикуващи показвам как бързо и лесно да променяме негативните убеждения и да връщаме енергията си обратно. Това ни дава повече увереност, по-здрави граници, балансирани отношения и освобождаване от дългогодишно негодувание, гняв, омраза към наши близки и познати. Развива се интуицията, интуитивните способности нарастват и все по-често се оказвате на подходящото място, с подходящите хора и това неминуемо води до повишаване качеството на живот.

За записване:

За повече информация:

Зорница Гюрова – специалист Тета Хийлинг, невропластика
Председател на Българската Асоциация за развитие на ТетаХийлинг
🌐 www.thetabg.com
🌐 www.bart-bg.com

Date

04 ян.
Expired!

Time

18:30 - 20:00

Location

Online
Category
Тета Център - Зорница Гюрова

Organizer

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар