online-theta-healing-advanced-course-aug-21

Онлайн Тета Хийлинг Курс за Напреднали

Какво представлява методът ThetaHealing?
Иновативен метод, практическо приложение на квантовата физика, с помощта на който можете да обучите мозъка си да поддържа Тета вълни, чрез които да достигате до подсъзнанието и да променяте онези модели на поведение, които Ви създават пречки и блокажи и чрез които Вие сами да насочите поведението си за създаване на нова действителност в посока, управлявана от Вас. И всичко това да стане бързо и трайно.
– Курсът е около 80% практически и можете да практикувате веднага след завършването му, в зависимост от нивото на съзнание и психични способности.
– Методът ThetaHealing е достъпен за всички хора, независимо от техните професии, обществено положение, възраст, пол, раса, религия и вярвания.
– Курсът е международно сертифициран и Ви дава право да практикувате ThetaHealing в цял свят, съобразявайки се с местното законодателство на територията на страната, в която живеете.
– След завършването на курсовете, Тета център – Зорница Гюрова организира ежеседмични работни срещи, в които имате възможност да се запознаете с други практикуващи и да работите в екип, да станете член на Клуб ThetaHealing® – Варна или София и да пътуваме заедно на екскурзии, курсове в чужбина, Тета-лагери, Тета-практики и др.
Програмата на курсовете можете да видите на www.thetabg.com
Очакваме Ви!

 

За повече информация, регистрация и записване:
https://www.thetabg.com/teta-kurs-za-narednali/
0878143561 – Зорница Гюрова – практикуващ специалист, инструктор ThetaHealing®
Председател на Българската Асоциация за развитие на ТетаХийлинг
www.thetabg.com

Дата

авг. 06 - 08 2021
Expired!

Час

9:30 am - 3:30 pm
Тета Център - Зорница Гюрова

Организатор

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *