fbpx
veliko-tarnovo

Отключи ТреЗОРИте в подсъзнанието си – на живо във Велико Търново [Затворено]

Kremena Neycheva
Kremena Neycheva
2023-03-20
При Зори завърших МАТ. Предава цялата информация много интересно и структурирано. Метода много ме докосна и вече го практикувам с много увереност, защото работи. Резултатите са впечатляващи. Освен , че преподава много професионално е и прекрасен човек. ☺️
Stefani Bojkova
Stefani Bojkova
2023-03-07
Ако търсите преподавател по тета, който ще ви обясни тази практика по най-лесният, ясен и практичен начин Зорница Гюрова е вашият човек! Записвайки курс при Зори вие определено ще получите ясна представа за това как да разбирате както вашето, така и подсъзнанието на хората с които работите. Как да промените ограничителните си модели, за да имате по-хармонична връзка със себе си и с другите. Благодарение на Зори и тази техника аз успях да променя себе си, връзката си, живота си, по начина по който винаги съм се стремяла. Благодарение и на Зори сега мога да помагам и на хората, които искат моята подкрепа и са готови за промяна. Ако все още се чудите дали тя е правилният човек, който ще ви даде нужните знания и подкрепа за да промените живота си в посоката, която желаете, не губите повече време ами се запишете при нея! Качеството е гарантирано ♡
Maryana Bolliger
Maryana Bolliger
2023-02-06
Обучението премина с лек и разбираем начин за нас обучаващите. Препоръчвам инструктор Зорница Гюрова като отличен професионалист the best❤️🌹
Svetlana Atanasova
Svetlana Atanasova
2023-02-03
Възхитена съм от Зори и начина , по- който преподава този не лек материал. Зори, ти отвори нови врати пред мен. Благодаря!🥰
Vilena Kovatcheva
Vilena Kovatcheva
2023-02-02
Благодаря на Зори за професионализма, лекотата и сърдечността, с които води курсовете си. Помогна ми да достигам до още повече пластове в самата мен, които бяха несъзнавани. Предлага инструменти, които работят чудесно. Харесва ми, че разбира ситуациите на различните хора и предлага освен съпричастност, и резултатност. Това мотивира, наистина. Със сигурност я препоръчвам като преподавател!
Daniela Grigorova
Daniela Grigorova
2022-12-22
Във вълнуващо преживяване ме потопи Зорница Гюрова.Отвори за мен нови врати.Показа ми нови пътеки.Беше удоволствие за мен да съм част от нейния курс.Благодарна съм ,че я срещнах.
Ekaterina Spasova
Ekaterina Spasova
2022-12-22
Благодаря на Зори за прекрасното преживяване по време на тета курса Ти и Създателят! За мен това беше първият от поредица курсове, който карам на родния си език и чувството на любов, приемане и забавление бе неописуемо! Упражненията за това в коя сфера на живота си заседнал и подреждането на файловете и спомените в ума беше изключително полезно и благодатно за мен! Да знаеш от къде идва интуитивната информация и да разпознаваш оцеляващия Аз или по-висшата истина, която е винаги изпълнена с любов е ключово знание за правилните стъпки напред в своя живот или бързо разрешаване на проблем! Отново благодаря за подкрепата и вярата в мен! Един прекрасен учител и увлекателн разказвач! До нови срещи!
Галина Йоргова
Галина Йоргова
2022-12-05
Зори е много добър преподавател. Благодарение на своя дългогодишен опит тя представя информацията толкова достъпно, ясно и структурирано. Умее да мотивира и подкрепя. Аз съм впечатлена. Дълго време проучвах преподаватели и се спрях на нея. Тя обединява висок професионализъм, много качествена информация и постоянно весело настроение. Не съжалявам за избора си. Бях на правилното място. Зори, благодаря за всичко. Чудесна си.
Radost Koleva
Radost Koleva
2022-11-21
Ако имате късмет , то той ще ви срещне със Зори! От там на сетне трябва само да й доверите..

❓ Сигурно се питаш:

  • Как да бъда по-здрава и по-успешна?
  • Как да намеря и живея призванието си?
  • Как да превърна хобито си в бизнес и печеливша професия?
  • Как да намеря подходящ партньор?

 

И вероятно си казваш:

  • Искам да спра да отлагам!
  • Искам да спра да се колебая и да бъда нерешителна!
  • Искам да помагам на хората!
  • Искам да имам мотивация да вървя напред!

 

Чудесно! Това е мястото!
Вечерно събитие с много практика и медитация!

 

Кога: 8 Май от 18.30 до 21ч.
Къде: Велико Търново, х-л Панорама
Как: Можеш да доведеш приятел безплатно!

===============================

8.05 от 18.30ч

✅ Как да имам повече здраве, любов и пари?
✅ Как да откривам бързо и лесно от негативните убеждения, които блокират здравето, любовта, парите и бизнеса?
✅ Как да се освобождавам трайно от негативни преживявания?

Ела, преживей и се увери!!!

Кратка лекционна част, в която ще се запознаеш с основата на Тета Хийлинг метода. Ще откриеш собствените си ограничения за повече здраве, отношения, пари и бизнес. Ще имаш възможност на практика да приложиш част от техниките, свързани с намиране и промяна на убеждения.Ще видиш, усетиш и преживееш бързината на тази прекрасна техника – ГАРАНТИРАНО! Подходящо за хора, които никога не са чували за метода Тета Хийлинг или са чували, но искат да се запознаят с него и да го усетят.

Внимание: местата в залата са ограничени!

Цена: 35лв + доведи приятел безплатно
Цена: при плащане на място – 40лв на човек

===============================

Събитието не е подходящо за хора, които знаят всичко, само се оплакват и не търсят решения на проблемите си или са на силни антидепресанти и упойващи вещества.

Заяви участие тук:

Събитието е затворено за нови заявки.

Водещ:

Zornica_Giyrova_thetahealing_teta_lechenie_teta

Зорница Гюрова 

Специалист работа с подсъзнанието, експерт – преподавател Тета Хийлинг и Метафизична Анатомия.
11 години опит в работа с подсъзнанието!
Разполага с богат професионален и социален опит.
Тета Хийлинг преподава от 2015г година, завършила е първия в България курс за практици, обучава се в чужбина при най-добрите преподаватели.
Първият преподавател по Метафизична Анатомия за Метафизична Анатомия България
Учредител и председател на Българската Асоциация за развитие на Тета Хийлинг.
Първият сертифициран ОНЛАЙН Тета Хийлинг преподавател в България и на български език в света.

 

 

Date

08 май
Expired!

Time

18:30

Location

Велико Търново
Хотел Панорама