Тета Хийлинг курс Децата на Дъгата – на живо в София

Този семинар изпълнява визията на Ваяна за преподаване на Децата на дъгата. Нашият свят вече е благословен с деца, тийнейджъри, млади възрастни, които са интуитивно надарени личности, които са изключително любящи, със спомени от други времена и места, които носят със себе си безкрайна любов и търпение.
Децата на дъгата са мъдри души, които предлагат нова мъдрост и притежават способността да променят света около себе си. Те са чувствителни, състрадателни и наясно с чувствата на другите.
Децата Индиго въвеждат нова ера и могат да бъдат повлияни от негативизма около тях, но вече могат да преминат към Децата на дъгата.
Семинарите на Rainbow Children са предназначени за тях, техните родители и учители. Тази забележителна програма ще потвърди и подобри духовното им развитие в безопасна и любяща среда, така че те да могат да споделят своите специални дарби с другите.
Ще отидете на приключение и ще научите как да се свържете със Създателя: след това ще научите широк спектър от техники на ThetaHealing®.
Чрез седемте нива на съществуване учениците ще научат прекрасни начини за общуване с ангели и растения; как да лекуваме с кристали; как да се свържем с животни-тотеми; развиват телекинезата си; как да променят аурите и да лекуват животни.
Ще научите 16 различни упражнения, които да практикувате като дете.

Водещ: Анастасия Кутсура

За регистрация:

Date

13 - 17 юли

Time

17:00 - 18:00

Cost

800.00 BGN

Location

София
Category
Тета Център - Зорница Гюрова

Organizer

Тета Център - Зорница Гюрова
Email
thetabg@mail.bg
Website
https://www.thetabg.com/

Изпращане на коментар