40 годишен красавец, запъхтян и с увиснали рамене почука на вратата. “Изморен съм от живота”, бяха първите му думи, прекрачвайки прага ми. Подаде ръка за здрависване. Уморените се здрависват все едно хващаш умряла риба – дланта се гъне като кашкавал и често е студена.

Безсънието е започнало преди около 8 години, когато се развежда и отива да работи в чужбина. Ново място, нов език, непривична работа и окръжаваща среда. Страх и паника. Но, в хода на сесията се оказа, че това не е първият случай на загуба на съня. Същото се случва когато се жени. В деня преди сватбата разбира, че бъдещата му жена му изневерява с брат му. Страх и паника отново го обземат, няма смелост да отмени сватбата. Започва да спи на пресекулки. Същото се е повторило и по време на избора му за висше училище. Приел е изборът на родителите си. А в детската градина, когато го е водил брат му, много пъти е бъркал групата и му оставял дрехите по чужди шкафчета, както и него самият, в чужди групи. Страхът и паниката стават неизменна част от неговия живот. Освен това, в деня на сватбата губи и ерекцията си. Беше щастлив, че нямат деца от този брак.

В рода също има безсънни. Майка му и баща му са класни преподаватели, професори в престижен софийски университет. Той не помни да е виждал нормално спящ човек в семейството, когато е бил малък. Вечно нещо се е пишело, четяло и превеждало. По-нататък става свидетел на грозни кавги по отношение на изневери на родителите с крехки студенти. Като прибавим и национализацията – неговият род е бил доста богат, баба му и дядо му непрекъснато му разправят как са им взели всичко. Хората се поболяват и умират. Но те оставят друго наследство – страхът и ужасът, паниката, които се предават напред в рода.

Човекът не знаеше, тялото му нямаше познание какво е сън, че може да спи, че е необходимо да спи. Знаеше, че е забранено да сънува, защото е лошо. Когато е бил много малък е сънувал сънища, които родителите му са нарекли глупости, когато е споделял с тях. Но те били толкова интензивни, че той поискал да спре да спи, за да не сънува. Сам си беше забранил някога. И Вселената чува всяко наше желание, но го материализира в момент, който може на нас да не ни харесва.
Човекът започна да развива и използва интуицията си, това беше коренът на проблема, че ако каже какво вижда, чува, усеща или сънува ще бъде наказан. Започна да се доверява на процесите в живота, пусна страха и паниката, вместо да бъхти по 14 часа безумна работа, започна да излага на определени места творбите си и хората започнаха да ги купуват. В момента спи по 5-6 часа здравословен сън, няма сексуални смущения, има прекрасна приятелка и се радват на интензивен сексуален живот.

Така става, когато си готов да поемеш отговорност за миналите си избори, да промениш отношението си към тях и да започнеш да се грижиш първо за себе си. И, когато си готов и способен да проведеш Дълбоки разкопки с ТетаХилинг практикуващия. <3 Разбира се! Поздравления!