THETA HEALING

КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ

Дата: 11, 12 и 13 декември

Място: онлайн в Зум

Запиши се

За водещия: Зорница Гюрова

През 2011г. бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам.

И тогава случайно разбрах за ТетаХийлинг. Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…

Така взех решение да се посветя на ТетаХйилинг.

През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам и практикувам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на това, да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес, интересувам се от квантова физика и астрология.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място. Днес вече имаме филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Пътувам непрекъснато, преподавам в България и чужбина. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.

Председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг  – БАРТ

Какво може да постигнете с Тета?

Практикуването на ThetaHealing® дава безгранични възможности за работа във всички области и теми на живота – хора, животни, растения, неодушевени предмети…

  • Освобождаване от чувство за вина, отхвърляне, съжаление, гняв, негодувание, ревност, чувство за малоценност, дългогодишна сръдня или обида.
  • Освобождаване от финансови неблагополучия.
  • Освобождаване от нежелани връзки и контакти.
  • Освобождаване от болести, разстройства и зависимости.
  • Привличане на подходящ партньор.
  • Привличане на изобилие в различните му форми – материални и нематериални.
  • Работа с домашните любимци и растенията.

 

Какво ще научите на курса?

В този курс ще получите информация и много практика. Ще се запознаете с историята на метода, кои са отделните компоненти и как се свързват в едно, ще получите ясна представа как да постигате Тета мозъчна вълна в будно състояние, как се сканира интуитивно човешко тяло, какво са убежденията, как ни служат, как се променят, тест за проверка, защо хората не оздравяват и др. Ще се практикувате постигане на Тета мозъчна вълна, работа със страх и обида, създаване на чувства и техника за активиране на гените. Ще се запознаете с начините за издирване на убеждения, които вече не ни служат и ни пречат към постигане на успех, хармония, здраве, просперитет и др.

🔴Курсът е международно сертифициран и Ви дава право да практикувате ThetaHealing в цял свят.

  За кого е подходящ тридневния курс?

За всяка жена, която търси промяна!
За всяка жена, която иска да развие своите интуитивни способности!
За всяка жена, която иска да открие нови способности!
И още…..
Искате да се чувствате здрава, спокойна и балансирана, да имате ясен фокус към какво се стремите и да го постигате?
Може би преживявате раздяла, неудовлетвореност, мъка, с които не можете да се справите, а искате да се радвате на живота?
Страдате от самота, търсите партньор или имате проблем със създаването на връзка и семейство?
Или просто искате да печелите повече пари във вашата кариера или бизнес?
Алгоритъм, който доказано помага да се освободите трайно от всички спирачки, които ви пречат да се движите с лекота към вашите цели и да имате: – вдъхновяващ живот – повече енергия – ясен фокус – планове за бъдещето – крепко здраве – удовлетворяващи.

Вероятно до сега сте се опитвали да решите трудностите, които срещате по други начини и методи – психотерапия, семейни констелации, регресия, прогресия, ТЕС, Пренареждане на матрицата, рейки и други, но ефектът не е бил траен? Вие се нуждаете от систематичен подход, който работи бързо и лесно с подсъзнанието. 

И това е методът ТетаХийлинг!

Алгоритъм, който доказано помага да се освободите трайно от всички спирачки, които ви пречат  да се движите с лекота към вашите цели и да имате:

– вдъхновяващ живот

– повече енергия

– ясен фокус

– планове за бъдещето

– крепко здраве

– удовлетворяващи отношения

– романтична връзка

– финансово изобилие

– свободно време

Цена ранно записване до 4.12 – 440лв.

Цена записване след 4.12 – 500лв. 

 

Местата в групата са ограничени до 10.

Попълнете формата отдолу, за да заявите желание за участие. След като получим заявката Ви, ще се свържем с Вас, за да получите останалите детайли по провеждане на курса 

11 + 15 =