Програми за подсъзнателна трансформация „Трезорите на подсъзнанието“

Водена от девет годишния ми опит в работата с подсъзнанието, хилядите часове лични сесии с клиенти и преподадени сертифицирани курсове, аз създадох тези работещи програми за подсъзнателна трансформация и личностно развитие. В тях ти получаваш ценни инструменти, които да прилагаш и задачи, които е нужно да направиш. От мен получаваш лични сесии за подсъзнателна трансформация, мотивация, полезни съдържания, качество, отдаденост, вдъхновение, подкрепа и напътствия. Като резултат се случва промяна в съзнателната и подсъзнателната нагласа, личностно израстване и развитие. Методологията, която използвам дава предвидими резултати.
Всички програми са 3 месечни (три месечни) и се различават по броя лични сесии на месец, заданията и дейностите.

Работата по всяка от тези програми стартира след проведена Лична сесия между теб и мен. 

                                                                             Коя от следните опции е най – подходяща за теб?

Програма СКОРОСТ

Тази 3 месечна програма е за жени, които са мотивирани, действени и искат да преминат бързо през процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да разкрият и изразят своя скрит потенциал, качества, умения и способности.

С тази програма ти получаваш:
– 9 едночасови лични или дистанционни сесии с мен, по 3 на месец
– видео задачи за изпълнение
– видео урок обучение на медитация
– задачи за изпълнение след всяка сесия
– постоянна подкрепа по мейл и телефон
– достъп до част от моите ресурси на специална цена
– достъп до част от моите ресурси безплатно

Тази програма дава най – добри резултати, тъй като включва най – много време с мен, повече напътствия и директна помощ от мен. Работим едновременно върху съзнание и подсъзнание.

Да, искам да участвам в Програма Скорост!

Програма ПОСОКА

Тази 3 месечна програма е за жени, които искат да предприемат последователни действия в процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да планират и да бъдат насочвани.

С тази програма ти получаваш:
– 6 едночасови лични или дистанционни сесии с мен, по 2 на месец
– видео задачи за изпълнение
– видео урок за обучение на медитация
– задачи за изпълнение след всяка сесия
– подкрепа по мейл и телефон
– достъп до част от моите ресурси на специална цена

Тази програма ти помага да се движиш напред фокусирана, с яснота и дава по-големи ползи, отколкото ако ако действаш сама.

Да, искам да участвам в Програма Посока!

Програма НАЧАЛО

Тази 3 месечна програма е за жени, които сами преминават през процеса на подсъзнателна трансформация и предприемат необходимите действия за личностното си развитие.

С тази програма ти получаваш:
– 3 едночасови дистанционни сесии с мен, по 1 на месец
– видео задачи за изпълнение
– видео обучение на медитация
– задачи за изпълнение след всяка сесия
– подкрепа по мейл

Тази програма е полезна с това, че ти дава яснота върху проблемите, върху които има да се работи, за да се случат резултатите, които искаш.

Да, искам да участвам в Програма Начало!

Програма ТЕТА УСКОРИТЕЛ

Тази 3 месечна програма е специално за Тета практикуващи, които желаят да работят върху подобряване на уменията си при работа с метода, отстранявайки страхове и блокажи, свързани с работа с клиенти.

С тази програма ти получаваш:
– 3 или 5 едночасови лични или дистанционни сесии с мен, където работя специално със теб и получаваш всички мои ключове за успешна сесия, които съм открила в моята девет годишна практика.
Тази програма е полезна с това, че ти дава знания, които не се получават на курсовете и са само за заинтересованите от личностно израстване практикуващи.

Да, искам да участвам в Програма Тета Ускорител!

Всяка програма е направена така, че да можеш да държиш фокуса в необходимата посока, за да направиш промяна в живота си. Обикновено промяната се забелязва след първата сесия и се затвърждава във времето. Разбира се, държа да отбележа, че това е възможно само за хората, които са сериозни, правят си домашните задачи и са отдадени на това да получават резултати.
Обърни внимание: за да видиш резултати, трябва да си отдадена на това да предприемаш действия и да имаш желание и енергия, за да вървиш напред. Това не е програма „вълшебно хапче“, с което всичко да се случи за една нощ. Това е време за отглеждане на всичко ново, посято по време на сесиите с мен. Всеки, с когото съм работила и е направил и приложил задачите е постигнал успех и личностно развитие за по-малко време, отколкото ако го прави сам.

Oтзиви от клиенти

%

резултати в моите сесии - доказани и трайни във времето резултати

часа Тета сесии и обучения - поет контрол върху емоциите и освободен творчески потенциал

консултирани клиенти - променени животи, постигнати цели и сбъднати мечти

години опит - създаден 100% работещ алгоритъм за промяна