fbpx

Teта Хилинг Курс Децата на Дъгата

Какво ще откриеш на този курс?

Този курс е подходящ за хора, които искат да работят с деца за развиване на техните интуитивни способности.

Нашият свят вече е благословен с деца, тийнейджъри, млади възрастни, които са интуитивно надарени личности, които са изключително любящи, със спомени от други времена и места, които носят със себе си безкрайна любов и търпение.

Децата на дъгата са мъдри души, които предлагат нова мъдрост и притежават способността да променят света около себе си. Те са чувствителни, състрадателни и наясно с чувствата на другите.

Децата Индиго въвеждат нова ера и могат да бъдат повлияни от негативизма около тях, но вече могат да преминат към Децата на дъгата.

Семинарите на Rainbow Children са предназначени за тях, техните родители и учители. Тази забележителна програма ще потвърди и подобри духовното им развитие в безопасна и любяща среда, така че те да могат да споделят своите специални дарби с другите.

Ще отидеш на приключение и ще научиш как да се свържеш със Създателя, след това ще научиш широк спектър от техники на ThetaHealing®.

Чрез седемте нива на съществуване учениците ще научат прекрасни начини за общуване с ангели и растения; как да лекуваме с кристали; как да се свържем с животни-тотеми; развиват телекинезата си; как да променят аурите и да лекуват животни.
Ще научиш 16 различни упражнения, които да практикуваш като дете.

Предварителни изисквания: няма
Продължителност: 5 дни

Цена: 800лв.

Получаваш Сертификат от THInK ThetaHealing® за Rainbow Children ThetaHealer®, ръководство на български език.

Мястото в курса се запазва с плащане на пълната такса.

Следваща дата за провеждане на курса можеш да видиш тук.

 

Форма за записване