fbpx

Teта Хилинг Курс ДНК 3

Какво ще откриеш на този курс?

 

Този курс ви учи на знанията как да работите върху неорганична и органична материя и на съзнанието, че можем да излезем от собствената си парадигма и бързо да постигнем полезни промени в здравето и благосъстоянието, използвайки митохондриите на ДНК, като същевременно овладявате знанието, че всеки създава своята реалност и с подходящите познания може да излезе от нея по желание.

Включва дълбоки разопки за работа с негодувание и липса на вяра в себе си; интуитивно подреждане на Вечните Молекули; духовна би-локация; разбиране на енергийните полета на неорганичния материал и силата на нашите думи да проявяват нашата реалност.

Практикуващите, които са преминали този клас, наистина са оценили незабавните и много забележими подобрения в техните интуитивни способности. Животът може да придобие нова лекота, докато практикувате тези уникални учения за себе си и за своите клиенти и ще откриете истинския потенциал на вашия прекрасен ум. Този клас предлага впечатляващо разширяване на Вашите ThetaHealing умения и е силно препоръчан за практикуващи, които желаят да живеят в непрекъснато знание на 7-мото ниво и връзка със Създателя на Всичко, което Е.

Този семинар е изпълнен с много практически упражнения и се учите как да помогнем да променим света около нас. Научете как да създадете своя собствена реалност, като същевременно освобождавате блоковете, които ви пречат да създадете тази реалност.

Предварителни изисквания:

Intuitive Anatomy или You and the Creator, You and Your Inner Circle, World Relations
Продължителност: 5 дни

Цена: 1000лв.

Получаваш Сертификат от THInK ThetaHealing® за DNA3 ThetaHealer®, ръководство на български език.

Възможност за членство в Българската Асоциация за развитие на метода Тета Хийлинг и пълна подкрепа за започване на самостоятелна Тета практика!

Мястото в курса се запазва с плащане на пълната такса.

Водещ: Анастасия Кутсура, мастър Тета Хийлинг, постоянен гост – лектор в Българската Асоциация за развитие на метода Тета Хийлинг

Следваща дата за провеждане на курса можеш да видиш тук.

 

Форма за записване