Лична Тета Сесия

В Тета сесията не се поставят или отричат диагнози, не се изписват медикаменти и не се препоръчва приемът им да се спира.

Продължителността на една сесия е около 1 час. Поставяте тема. Една тема се обсъжда в една сесия. За това време се намират няколко подсъзнателни убеждения, свързани с темата и се променят. За да се случи промяната обаче е необходимо Вашето устно съгласие. Нищо без съгласието и одобрението Ви не може да бъде променено. Предварително не може да се каже колко срещи ще бъдат необходими, целта е темата да бъде приключена възможно най-бързо и да не се получава привързване и постоянна необходимост от срещи, както в други практики.

В Тета сесията не се поставят или отричат диагнози, не се изписват медикаменти и не се препоръчва приемът им да се спира.

Цена: 100лв. /лева/ за сесия.

Необходимо е да си запишете час за срещата на телефон 0878143561 – Зорница Гюрова

Можете да заплатите на място или по банков път:

БАНКОВА СМЕТКА:

BG80STSA93000023296498
Банка ДСК
ЗОРНИЦА ГЮРОВА ЕООД

 

Дистанционна Тета Сесия

Дистанционната Тета Сесия се провежда по телефон, Скайп или друг вид инструмент за пренос на сигнал.

В Тета сесията не се поставят или отричат диагнози, не се изписват медикаменти и не се препоръчва приемът им да се спира.

Продължителността на една сесия е около 1 час. Една тема се обсъжда в една сесия. За това време се намират няколко подсъзнателни убеждения, свързани с темата и се променят. За да се случи промяната обаче е необходимо Вашето устно съгласие. Нищо без съгласието и одобрението Ви не може да бъде променено. Предварително не може да се каже колко срещи ще бъдат необходими, целта е темата да бъде приключена възможно най-бързо и да не се получава привързване и постоянна необходимост от срещи, както в други практики.

Цена: 100лв.

За да се проведе Дистанционна Тета Сесия е необходимо първо да преведете сумата по банковата сметка и след това да си запишете час за срещата на телефон 0878143561 – Зорница Гюрова, както през Формата за контакт на сайта или на Лични съобщения в страницата на Тета Центъра във ФБ.

БАНКОВА СМЕТКА:

Банка ДСК / DSK BANK BULGARIA 

BIC код STSABGSF

IBAN BG80STSA93000023296498


ЗОРНИЦА ГЮРОВА ЕООД / ZORNITSA GYUROVA LTD

 

Тета Сесия за животни и домашни любимци

Животните и домашните любимци се повлияват изключително добре от Тета сесия. Продължителност на сесията е около 20 – 30 минути. В повечето случаи е необходимо да се направи сесия и със стопанина, тъй като животинките поемат негативните му чувства, емоции или болки върху себе си.

Цена: 100лв

 


Тета Сесия за изчистване на пространство и неодушевени предмети

Предметите и пространствата съхраняват спомени, емоции, чувства, отпечатъци и др. С Тета сесия се работи до постигане на това, което Вие искате да създадете.

Цена: 100лв.