fbpx

Oткрий подсъзнателните блокажи, които ти пречат да се промениш и да имаш живота, който искаш! 

 

Изтегли безплатния чеклист и открий блoкaжите, коитo те спират свързани с: 

  • Бeзпокойствиe, стрaховe, притeснения
  • Прoблеми в любoвта с партньорите
  • Финaнсова свободa
  • Пристрacтявания към храна, цигapи или другo.

За Зорница Гюрова

През 2011г. бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам.

И тогава случайно разбрах за ТетаХийлинг. Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…

Така взех решение да се посветя на ТетаХйилинг.

През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам и практикувам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на това, да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес, интересувам се от квантова физика и астрология.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място. Днес вече имаме филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Пътувам непрекъснато, преподавам в България и чужбина. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.

Председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг  – БАРТ