fbpx

Името ми е Ваяна. Аз създадох системата, която днес се нарича ThetaHealing® или Тета лечение. Родена съм с развита интуиция, въпреки че първоначално нямах намерение да използвам способностите си, за да лекувам. Започнах да изучавам даоизма, науката за храненето и билките, защото имах лични здравословни проблеми. Тези мои интереси накрая ме поведоха по Пътя на природата и това се превърна в моя професия.

Откъде започна всичко

Стъпих на този път през 1990 г., когато се разведох с първия си съпруг след 10-годишен брак и трябваше да отглеждам сама трите си малки деца. Здравословните проблеми ми дадоха импулса, от който се нуждаех, за да се насоча към изучаване на природна медицина. Завърших такъв курс и през март 1991 г. започнах свой бизнес. Предлагах масажи, съвети за здравословно хранене и природолечnние. Междувременно се появи сериозен проблем в десния ми крак. Той започна постепенно да се подува, докато стана два пъти по-голям от другия. Заради силните болки и възпалението реших, че е разумно да потърся помощ от официалната медицина. През август 1995 г. ми поставиха диагноза рак на костите. Казаха ми, че имам тумор в дясната бедрена кост. Направих всички възможни изследвания, които потвърдиха диагнозата. Един ортопед сподели, че през живота си е виждал само два такива случая като моя. Освен това заяви, че според него ампутацията е най-доброто решение. Това щяло да ми даде още няколко години живот…

Болката и Решението

Бях жалка гледка, докато куцуках из кабинета, правех ясновидски сеанси и масажи на кушетката, борейки се с болката. Наред с другите проблеми, получих стафилококова инфекция в крака. Тогава реших: Край, стига толкова! Ще се излекувам…………….. Вярвах от дълбините на душата си, че Бог може да ме излекува мигновено, и въпреки всичко, което ми се случваше, продължавах да се доверявам на интуицията си. Някак усетих, че вече знам как да се излекувам. Но имаше още нещо, което пропусках. Опитвах с официалната медицина, очистващи процедури, масла, витамини, положителни утвърждения и визуализации, но продължавах да боледувам. Всеки път, когато питах Създателя, получавах отговор, че вече знам какво да правя и просто трябва да си спомня как да се обърна към Бог……………. Спрях пред вратата на кабинета, излязох от енергийното си поле през коронната чакра и се помолих на Създателя. След това заповядах да бъда излекувана – и се получи!

Десният ми крак, който беше станал със 7-8 см по-къс от левия, мигновено възстанови нормалния си размер. Болката изчезна и кракът ми беше излекуван. Бях толкова развълнувана от всичко това, че през целия ден непрестанно проверявах здравината на току-що излекувания си крак, любопитна да разбера дали болката ще се върне. Днес бедрената ми кост продължава да е здрава, всички изследвания показват нормални стойности, лимфомата също изчезна.

Тета лечение

От благодарност дадох обет пред Създателя, че ще предам тази техника на всеки, който иска да я усвои. Така беше създадена системата Тета лечение или ThetaHealing®, каквато я познаваме и обичаме днес. Интересното е, че все още си пазя рентгеновите снимки на крака. Преди няколко години ги показаха на специалист ортопед да си каже мнението и той заявил, че притежателят на този крак със сигурност вече е умрял! – Откъс от книгата Тета лечение, „ThetaHealing®“

Какво знам аз за Ваяна

Ваяна Стайбъл е харизматична и многообразна личност, дала на света уникалната техника Тета Хийлинг. Потомка на коренните жители на Америка, с индианска кръв, силно развити интуитивни способности, тежък живот и борба за оцеляване обуславят нейния път. Помогнала сама на себе си да се изцели от коварна болест, а в последствие помага на хиляди хора да постигнат здраве, успех и благоденствие.

В началото е било търсенето на изцеление, после опитът в изцелението и накрая се появява техниката Тета Хийлинг – плод на нейния житейски опит. От 1995г до днес тя преподава своя изцелителен път под формата сертифицирани обучения. Зодия Козирог, асцедент Скорпион, изключително излъчване, нежна и мека енергия се излъчва от нея. Пътува непрекъснато, преподава целогодишно, продължава да развива техниката.

Имах щастието да се обучавам лично при нея, да разговарям с нея и да получа лично време с нея за отговори на мои въпроси.

Грижи се за огромно семейство, лятно училище и стопанство, осигурила е практически неизчерпаем ресурс за своите наследници – техниката се преподава от нейната дъщеря, син, снаха. От самотна многодетна майка „едва кретаща и куцукаща“, както сама казва за себе си, до огромна империя в обучителния бизнес.

По време на пандемията направи бум, когато свали всички забрани за онлайн преподаване и създаде нов клон – онлайн сертифицирани тета хилинг обучения. Така даде възможност на още десетки, може би стотици хиляди хора, да разширят своята дейност, да излязат от зоната си на комфорт и да бъдат полезни на други хора.

Книгата на Ваяна Стайбъл

Нейната книгата „Тета Лечение“ е първата книга, издадена в България за задълбочена работа с Тета вълна и препрограмиране на подсъзнанието. Сложена е в графата художествена литература, но всъщност е обширно ръководство за личностно развитие, разбиране на себе си и ограничаващите модели, които ни движат.

Книгата + участие в Тета Хийлинг курс за Начинаещи при опитен инструктор дава фантастични резултати за промяна на живота нова положителна посока. Възможно е толкова да заплени, че човек да избере да направи Тета Хийлинг свой път в живота, като подпомагаща професия. За над 12 годишната си практика с Тета съм видяла хиляди трансформации на стотици хора. Вижте част от техните мнения и отзиви за Тета хийлинг тук.


Повече информация за Ваяна Стайбъл можете да получите на нейния сайт www.thetahealing.com