fbpx

Тета мозъчна вълна е състояние на сън и сънуване. Тогава тялото си почива, обновява, а душата върши много задачи. Човек спи в състояние Тета на мозъка, оставил се е в прегръдките на Морфей и на безсъзнателното, а обученият Тета специалист може да постигне тази честота в будно състояние и да направи много тънка границата между Съзнание и Подсъзнание. Той пребивава съзнателно в Тета вълна чрез обучение и практика и може много бързо да преминава в Тета-Алфа-Бета-Алфа-Тета.
Когато работите осъзнато в Тета вълна (наистина сте в Тета, не да си мислите, че сте в Тета) се случва нещо Свещено. Ние произвеждаме съ-творчество, наблюдаваме енергията на Безусловната Любов как променя действителността. И това става, защото е наше Божествено право да сме съ-творци.
Мислите са енергия, емоцията е енергия, тялото е енергия, действителността е енергия. Мигновената промяна е възможна единствено в Тета и Делта мозъчна вълна, във всички останали вълни – Алфа, Бета, Гама изисква много време и енергия (прословутите 21-33-66 и повече дни за създаване на навик). Да, всички техники работят. Но изискват ВРЕМЕ за създаване на нови навици, докато в Тетахилинг промяната става мигновено и единствено нивото на осъзнатост на клиента/практикуващия е фактор за проявата на физически план. Тоест, можете да си създадете много бързо навик и да прекъснете автоматиката на стимул-реакция. Имате ситуация, по която е работено в Тета сесия – дрън веднага камбанка – отказвате да реагирате по стария начин – прилагате новия подход, който вече познавате благодарение на работата с чувствата и така се сдобивате за няколко дни с нов навик, без да чакате следваща сесия, без да се потупвате, почуквате, пишете стотици пъти, осветявате с лампичка и др! Нямате разход на излишна енергия, не оставяте друг да прави заключения вместо Вас, не се връщате в цветните филми на минали животи с декори от Холивуд, не се вкопавате в детайли, не давате важност на миналото или бъдещето, а колко сте Божествени тук и сега. Не е важно кой какъв и къде си бил в миналото, с какво си бил облечен, а какво си научил, защо си живял това, кое е било полезното и урок на душата.
Много хора не успяват да решат темите си с Тетахилинг именно, защото не са на достатъчно осъзнато ниво за работа със себе си, очакват практикуващия да свърши работата вместо тях, не си правят задачите дадени за домашно и не се самонаблюдават след сесията. Не желаят да поемат отговорност за собствения си живот и оставят на случайността. Но това не е наша работа. Отговорността ни е да си свършим работата на 200% независимо нивото на клиента.
Като практикуващ, можете да изберете какви клиенти искате да имате и Вселената ще Ви ги изпрати. Можете да поискате всеки, който идва при Вас да е готов да се изцели и когато той дойде при вас, той ще е свършил по-голямата част от работата, Вие ще свидетелствате промяната и с една сесия той ще направи чудеса. Може да изберете също и който и да е, само клиент да е. Успех!