fbpx

 

Преодолей вътрешните си бариери!

Повиши своята самооценка!

Отключи увереността си!

….. и заблести!

 

Моят фокус е в това, ти да постигаш резултати. Благодарение на това, че прилагам всичко върху себе си, аз знам точно кои са работещите механизми за промяна, как и кога дават резултат. Също така, моят 10 годишен опит ми е помогнал да усъвършенствам уменията си и успешно да ти помогна да се освободиш от ограниченията и страховете си, стига да пожелаеш и да постигнеш предвидими резултати за кратко време.

Начинът ми на работа е следния:

В Опознавателен разговор ще се запозная с теб, с твоя случай, с твоите желания, търсения и нагласа за резултати. В рамките на 20 минути много внимателно ще те изслушам и ще преценя дали мога да съм ти полезна и да работя с теб. Ще ти разясня подробно програмите ми, как те работят за теб и какво можеш да постигнеш с тях. Детайли ще ти изпратя по мейл след края на нашия разговор.  

Кандидатствай за опознавателен разговор

Програма Пробив

 Тази 3 месечна програма е за жени, които искат да предприемат последователни действия в процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да планират и да бъдат насочвани.

С тази програма ти получаваш:
– 3 или 5 едночасови лични дистанционни сесии с мен
– 10+ онлайн групови сесии
– 1 ритрийт Рестарт на море или планина – 3 дневен с мен
– 30+ видео урока и задачи за изпълнение след всяка сесия
– подкрепа по мейл 
– достъп до част от моите ресурси на специална цена

Тази програма ти помага да се движиш напред фокусирана, с яснота и дава по-големи ползи, отколкото ако ако действаш сама.

Програма НАЧАЛО

Тази 3 месечна програма е за жени, които искат да преминат през процеса на подсъзнателна трансформация и предприемат необходимите действия за личностното си развитие. Сесиите в програмата се водят от Снежана Бубева – практикуващ специалист от моя екип, обучена и тренирана лично от мен.

С тази програма ти получаваш:
– 3 едночасови лични или дистанционни сесии със Снежана Бубева
– 10+ онлайн групови сесии с мен

– 1 ритрийт Рестарт на море или планина – 3 дневен с мен
– 33+ видео урока и задачи за изпълнение след всяка сесия
– подкрепа по мейл от Снежана Бубева
– достъп до част от моите ресурси на специална цена

Тази програма е полезна с това, че ти дава яснота, върху проблемите, върху които има да се работи, за да се случат резултатите, които искаш. 

Специализирана Програма

Недвижими имоти

Тази Специализирана програма е за хора, които срещат трудности при продажба на недвижим имот, имат непродаваем или спорен имот, както и за брокери, които се затрудняват да продават скъпи, луксозни имоти.

Всяка програма е направена така, че да можеш да държиш фокуса в необходимата посока, за да направиш промяна в живота си. Обикновено промяната се забелязва след първата сесия и се затвърждава във времето. Разбира се, държа да отбележа, че това е възможно само за хората, които са сериозни, правят си домашните задачи и са отдадени на това да получават резултати.
Обърни внимание: за да видиш резултати, трябва да си отдадена на това да предприемаш действия и да имаш желание и енергия, за да вървиш напред. Това не е програма „вълшебно хапче“, с което всичко да се случи за една нощ. Това е време за отглеждане на всичко ново, посято по време на сесиите с мен. Всеки, с когото съм работила и е направил и приложил задачите е постигнал успех и личностно развитие за по-малко време, отколкото ако го прави сам.