fbpx

Зорница Гюрова 

Коя съм аз?

Казвам се Зорница Гюрова, мотивационен треньор. Специалист работа с подсъзнанието и справяне с тревожността, безпокойството, депресията, емоционални кризи и безизходица. Автор, мотиватор и вдъхновител.

Как и на кого помагам?

Помагам на жените да постигат заветните си цели уверено и бързо, да растат в живота, кариерата и да печелят повече пари.

Зорница Гюрова

Помагам им да се освободят от всички страхове и подсъзнателни убеждения, които им пречат да се движат напред в живота с лекота чрез методите за подсъзнателна трансформация ТетаХийлинг (Тета лечение), Метафизична Анатомия и неврофийдбек (невротренинг)
Помагам им да се чувстват:

спокойни и балансирани, с повече енергия и крепко здраве

– да имат ясен фокус към какво се стремят и да го постигат

удовлетворяващи отношения, романтична връзка или семейство

– ясно да поставят цели и планове за бъдещето или просто  да печелят повече пари в своята кариера или бизнес.

Какво ме отличава от всички други?

Това, което отличава моята работа от всички други е, че благодарение на моя 11 годишен опит, аз използвам работещ алгоритъм за постигане на цели. Това, което още ме отличава е, че използвам най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация чрез създадената от мен авторска Програма за подсъзнателна трансформация „Трезорите на подсъзнанието“.

Благодарение на това, моите клиенти получават трайни и доказани във времето резултати. Постигат здраве, изобилие, удовлетворяващи и изпълващи отношения, по-добро здраве, финансов ръст и развитие на бизнеса.

Виж още информация за мен в интервюто:

Зорница Гюрова в медиите

Избрано от Youtube

Интервю със Зорница Гюрова

първите ми стъпки в Тета (Тета лечение)

Колко дълго си работила като специалист Метафизична Анатомия и Тета Хийлинг?

Защо избра да се занимаваш с това?  

Винаги съм знаела, че имам нещо специално да правя в този живот. Усещах го от много малка. Дълги години се лутах и търсех, животът ми бе низ от провали, насилие, гняв и болка. След катастрофалния ми първи брак, който продължи кошмарни 11 години, изпълнен с побои , хапане до месо, скубане на кичури коса, пукане на ребра, синини, отоци, обиди, посрамване пред хора, изоставяне на междуградски път, изхвърляна от къщи гола и оставяна на стълбището на 5 етажен блок, унижение, шамари, ритници, опит за самоубийство, успях в някаква степен да оцелея. Продължавах да работя неща, които не харесвах, неудовлетворена бях от образованието, което завърших, влизах в недостойни връзки, бях безпомощна и безсилна да управлявам живота си, чаках нещата да ми се случат, нямах път, нямах цел, нямах посока. Събитията ескалираха, провали се бизнесът ми, провалих се и като наемен работник, ежедневието ми пак стана борба за физическо оцеляване. През 2009г. се принудих да напусна страната и да потърся спасение в чужбина.

През 2011г. вече бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, в депресия, тревожност и безпокойство, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам. И тогава случайно разбрах за Тета Хийлинг (Тета лечение). Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…

Така взех решение да се посветя на Тета Хйилинг (Тета лечение). Изчетох всичко налично, тогава все още нямаше нищо на български, започнах да правя упражненията от книгата и да планирам промяна в живота си. Бях грабната, беше любов от пръв поглед, сърцето ми просто ЗНАЕШЕ. За това мечтаех от малка, въпреки, че още не го осъзнавах. Започнах да прилагам метода и с други хора, резултатите не закъсняха и аз уверено продължих напред. През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на мисията да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес. Интересувам се от квантова физика и астрология. Мечтата ми е да живеем в един по-добър свят и всеки ден се стремя да допринасям за промяната на поне един човек.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място, където преподавах на живо техники за подсъзнателна трансформация. Каних различни специалисти да споделят своите знания и техники. Направих филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Щом започна локдауна и беше невъзможно да се работи на живо, само за 1 седмица прехвърлих цялата си дейност от на живо – онлайн. Преминах пъвото обучение в света за онлайн преподаване на техниката Тета Хийлинг и станах първия сертифициран инструктор с права да преподава Тета Хийлинг онлайн на български език.

След няколко години практика и преподаване се почувствах ограничена, достигнала тавана на потенциала на метода и си пожелах следваща стъпка и надграждане! Така се запознах с техниката Метафизична Анатомия през 2018г. Веднага видях бързината, уникалността и възможностите и реших да я въведа в България. Започнах да организирам курсове, а през 2020г. започнах да преподавам и съм първия сертифициран преподавател по Метафизична Анатомия в България!  Към момента пътувам непрекъснато, преподавам само и еднинствено онлайн. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.

Моят любим съпруг – Йоаннис Фокианос също е преминал Метафизична Анатомия и Тета хилинг – ThetaHealing. Той е винаги до мен, вече 13 години подкрепя всяко мое начинание с търпение и любов. Прилагам Тета Хийлинг всеки един ден в личното си ежедневие и резултатите ми са видими. Животът ни е вълнуващо приключение, предлагащо още и още, докато достигаме и развиваме най-високия си потенциал. Семейството ни е голямо – 5 деца и 1 внуче.  Срещата с него беше магична, неочаквана, вълнуваща! Янис се появи в живота ми, като една тиха, нежна сила и страст! Но, аз си бях с раните и травмите от миналото и буквално му стъжнявах живота с моите претенции, изисквания, контрол и власт! Неговата любов успя да ме преобрази и промени! Признателност, почит, благоговение и безкрайна любов изпитвам към него! Истински мъж, баща, съпруг! Използвайки техниките Тета Хийлинг и Метафизична Анатомия успях да се справя с вътрешните си демони, да преодолея заекването, работих здраво върху себе си, изревах един тон сълзи сигурно, докато освободя всичката болка и мъка! Заслужаваше си!

А за статистиката: Специалист – преподавател ТетаХиилинг и Метафизична Анатомия, работя лично с индивидуални програми, водя сертифицирани обучения, работилници, медитации.  

– От 2013г. съм сертифициран практикуващ метода ТетаХийлинг към американския университет ThetaHealing Institute of Knowledge
– От 2014г. съм сертифициран преподавател по метода Тета Хилинг (Тета лечение)
– От 2018г. съм сертифициран практикуващ специалист по Метафизична Анатомия – МАТ техника, основател и създател на Метафизична Анатомия България
– От 2019г. съм сертифициран невротерапевт от АДЕА център за неврофийдбек и невротренинг
От 2020г. съм учредител и председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг в България – БАРТ
– От 2020г. съм първия в България сертифициран преподавател по Метафизична Анатомия и първия ОНЛАЙН сертифициран преподавател по Тета Хийлинг на български език.

–  2023г. създадох единствената търсачка на български език за Тета Хийлинг практици СуперТета

Кои са твоите клиенти?

Аз работя с жени като теб – искащи промяна. Помагам им да постигат заветните си цели уверено и бързо, да растат в живота, кариерата и да печелят повече пари, като се освободят от всички страхове, които им пречат да се движат напред в живота с лекота. Помагам им да се чувстват спокойни и балансирани, с повече енергия, да имат ясен фокус към какво се стремят и да го постигат, да имат крепко здраве, удовлетворяващи отношения, романтична връзка или семейство, цели и планове за бъдещето или просто искат да печелят повече пари в своята кариера или бизнес. Работила съм с жени със собствен бизнес за разширяване на бизнеса, с жени искащи да направят свой бизнес, с жени да открият мисията на живота си, да създадат любяща връзка, семейство или дете или просто да добият увереност и да върнат силата си. 

Аз съм труден случай! Никой не може да ми помогне!

Като специалист Тета Хийлинг, Метафизична Анатомия и отлично владеене на материята, моята работа е в две посоки:
1. Да получиш нова нагласа и гледна точка върху твоя случай
2. Да получиш ясен фокус и мотивация, за да постигнеш резултати
Така, че независимо какъв е твоя случай, мога да работя с теб и да постигаме заедно трайни резултати.

Какво те отличава от останалите?

За разлика от повечето колеги, моят фокус е към твоите резултати. Самата аз продължавам да се уча при висшите майстори в ТетаХийлинг и Метафизична Анатомия, личностното развитие, продуктивност и планиране. Благодарение на това, че прилагам всичко върху себе си, аз знам точно кои са работещите механизми за промяна, как и кога дават резултат. Също, моят 11 годишен опит ми е помогнал да усъвършенствам уменията си и успешно да помагам на жените да се освобождават от ограниченията и страховете си. Това, което още ме отличава от масата е, че използвам най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация и НЕ РАЗВОДНЯВАМ ВНИМАНИЕТО СИ в 1000 техники! Благодарение на това, моите клиенти получават трайни и доказани във времето резултати. Постигат здраве, удовлетворяващи и изпълващи отношения, по-добро здраве, финансов ръст и развитие на бизнеса. 

Какво се очаква от мен?

От теб се иска да си мотивирана, да си отдадена на постигането на целите си и да правиш всички задачи, които ти давам на срещите ни. След това да си ангажирана да ги изпълняваш. Програмата е създадена така, че всяка седмица да правиш малки стъпки, едновременно с това да държиш фокус за промяна. Най-добри резултати в нашата работа постигат жените, които са готови да действат различно и следват стъпките, които им давам. Имаш постоянна подкрепа от мен, като същевременно ще те държа отговорна да правиш нещата, с които се ангажираш.

За кого НЕ са твоите програми?

Първо искам да знаеш, че не работя с всеки и на всяка цена. Внимателно избирам с кого да работя, като избирам само тези, които са мотивирани да постигнат резултати. Не работя с хора, които непрекъснато се оплакват, търсят си извинения, оправдания, не желаят да излязат от модела на жертвата, не си правят задачите, съмняват се в резултатите, в моите способности и програми. И това е без изключения. Не работя със всяка жена, на всяка цена. И това е без изключения. Ако си от този тип жени, най-любезно те моля да не ме търсиш за работа, бих ти препоръчала да се обърнеш за работа към мои колеги.
Ако си затруднена финансово и това е причината да не можеш да се включиш в моите програми, напълно те разбирам, защото в началото на моя път и аз бях така. Но, аз винаги имам решение за теб! Препоръчвам ти да се присъединиш към моите ФБ страници @Зорница Гюрова – Трезорите на подсъзнанието и @Метафизична Анатомия България, в Ютуб канала ми, където има достатъчно мои видеа с уебинари и обучения. От тях можеш да научиш много. Регистрирай се на моя сайт www.thetabg.com, за да получаваш актуална информация за предстоящи безплатни събития. Всичко това ще ти помогне да направиш стъпки към промяна. 

Какъв е твоят подход в консултирането?
Промяната и освобождаването на ограниченията не е еднократен акт, а път. В моите програми съм насочена към постигането на резултати с теб. И не само резултати, а трайни във времето, затвърдени резултати. В тях съм включила не само сесия, а много добри практики и упражнения, с които да знаеш как точно да правиш нещата бързо, без болка, предаване и отчаяние. И ще ти кажа защо.
Когато аз започнах промяната си, аз правех сесия след сесия, четях и четях, но нямаше кой да ми покаже как точно в живота да приложа цялата тази промяна. Отне ми доста време в лутане и безпътица. Така реших да създам програмата по начин, по който да подсигурява резултата ти от сесията, да те държи във фокус и отговорен за действията ти. Резултатът е, че ти съзнателно и подсъзнателно ще се движиш към целите си, дори и когато не работиш върху тях. Ще развиеш своята увереност и ще върнеш силата си обратно.

Работи ли подходът ти?
Да, можеш да видиш мненията на жени, с които съм работила като посетиш страницата с отзиви на хората, с които съм работила.

Какви резултати мога да очаквам?
Много от моите клиенти са постигнали високи резултати, разбира се има и такива, които са се отказали, но те са минимална част. Не мога да кажа какви резултати можеш да очакваш, защото все още не знам нищо за теб. Резултатите зависят от това, каква отговорност и ангажираност имаш в процесите. 

Мога ли да се свържа с бивши или текущи твои клиентки, за да разбера от тях какво е да се работи с теб?
Разбира се, дори те насърчавам да прочетеш всички отзиви на жени, с които съм работила.  След това може да им пишеш, да попиташ за допълнително мнение и да разбереш какво са получили от работата си с мен.  

Колко бързо мога да очаквам резултати?
Както вече казах по-рано, резултатите зависят от това каква отговорност и ангажираност ще имаш към целия процес. Обикновено повечето жени получават резултат още след старта на програмата и първата сесия с мен, после го затвърждават с действия и активна работа по домашните задания, техники и практики.

Как мога да съм сигурна, че ще получа резултат?
Всичко, което предлагам в моята работа е базирано на години опит, усъвършенствано е и работи безотказно. Жените, с които съм работила и са приложили всички стъпки са постигнали резултат за много по-кратко време отколкото, ако бяха работили сами. 

Искам да работя с теб, Зорница! Какви са възможностите?
Начинът ми на работа е следния: попълни формата за връзка с мен и аз ще ти изпратя свободните часове, в които можем да направим БЕЗПЛАТНА опознавателна сесия, където да се запозная с теб и твоя проблем. В рамките на тази сесия ще преценя дали мога да ти бъда полезна и ще ти дам последваща информация.

Готова ли си за промяна?

Свържи се с мен

Все още се колебая, мога ли да видя твои неща, които да ми носят полза?

Да, разбира се! Препоръчвам ти да се присъединиш към моята ФБ страница – Зорница Гюрова – Трезорите на подсъзнанието и затворена група Метафизична Анатомия и Тета Хийлинг със Зорница Гюрова, където има достатъчно мои видеа с уебинари и обучения. От тях можеш да научиш много. Регистрирай се на моя сайт www.thetabg.com, за да получаваш актуална информация за предстоящи безплатни събития.