Зорница Гюрова 

Коя съм аз?

Казвам се Зорница Гюрова и съм холистичен консултант. Специалист работа с подсъзнанието и справяне с тревожността, безпокойството, депресията, емоционални кризи и безизходица. Автор, мотиватор и вдъхновител.

Как и на кого помагам?

Помагам на жените да се освободят от всички страхове и подсъзнателни убеждения, които им пречат да се движат напред в живота с лекота чрез методите за подсъзнателна трансформация ТетаХийлинг (Тета лечение), Метафизична Анатомия и неврофийдбек (невротренинг)
Помагам им да се чувстват:

спокойни и балансирани, с повече енергия и крепко здраве

– да имат ясен фокус към какво се стремят и да го постигат

удовлетворяващи отношения, романтична връзка или семейство

– ясно да поставят цели и планове за бъдещето или просто  да печелят повече пари в своята кариера или бизнес.

Какво ме отличава от всички други?

Това, което отличава моята работа от всички други е, че благодарение на моя 10 годишен опит, аз използвам работещ алгоритъм за постигане на цели. Това, което още ме отличава е, че използвам най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация чрез създадената от мен авторска Програма за подсъзнателна трансформация „Трезорите на подсъзнанието“.

Благодарение на това, моите клиенти получават трайни и доказани във времето резултати. Постигат здраве, изобилие, удовлетворяващи и изпълващи отношения, по-добро здраве, финансов ръст и развитие на бизнеса.

Виж още информация за мен в интервюто:

Интервю със Зорница Гюрова

първия  стъпка Тета лечение 

Колко дълго си работила като специалист Метафизична Анатомия и Тета Хийлинг?

Защо избра да се занимаваш с това?  

Винаги съм знаела, че имам нещо специално да правя в този живот. Усещах го от много малка. Дълги години се лутах и търсех, животът ми бе низ от провали, насилие, гняв и болка. Работех неща, които не ми харесваха, разведох се след 10 години брак, неудовлетворена бях от образованието, което завърших, влизах в недостойни връзки, бях безпомощна и безсилна да управлявам живота си, чаках нещата да се ми се случат, нямах път, нямах цел, нямах посока. Събитията ескалираха, провали се бизнесът ми, провалих се и като наемен работник и ежедневието ми стана борба за физическо оцеляване. През 2009г. се принудих да напусна страната и да потърся спасение в чужбина.

През 2011г. вече бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, в депресия, тревожност и безпокойство, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам. И тогава случайно разбрах за Тета Хийлинг (Тета лечение). Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…

Така взех решение да се посветя на Тета Хйилинг (Тета лечение). Изчетох всичко налично, тогава все още нямаше нищо на български, започнах да правя упражненията от книгата и да планирам промяна в живота си. Бях грабната, беше любов от пръв поглед, сърцето ми просто ЗНАЕШЕ. За това мечтаех от малка, въпреки, че още не го осъзнавах. Започнах да прилагам метода и с други хора, резултатите не закъсняха и аз уверено продължих напред. През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на това, да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес. Интересувам се от квантова физика и астрология. Мечтата ми е да живеем в един по-добър свят и всеки ден се стремя да допринасям за промяната на поне един човек.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място, където преподавам техники за подсъзнателна трансформация. Каня различни специалисти да споделят своите знания и техники. Днес вече имаме филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Пътувам непрекъснато, преподавам в България и чужбина. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.

След няколко години практика и преподаване се почувствах ограничена и достигнала тавана на потенциала на метода и си пожелах следваща стъпка и надграждане! Така се появи Метафизична Анатоия през 2018г. Веднага видях уникалността и възможностите и реших да я въведа в България. Започнах да организирам курсове, а през 2020г. започнах да преподавам и съм първия сертифициран преподавател в България!

Моят любим съпруг – Йоаннис Фокианос е също Метафизична Анатомия и Тета хилинг – ThetaHealing практикуващ. Той е винаги до мен, подкрепя всяко мое начинание с търпение и любов. Прилагаме ТетаХилинг всеки един ден в личното си ежедневие и резултатите ни са видими. Животът ни е вълнуващо приключение, предлагащо още и още, докато достигаме и развиваме най-високия си потенциал. Семейството ни е голямо – 5 деца и 1 внуче.  

А за статистиката: Специалист – преподавател ТетаХийлинг и Метафизична Анатомия, работя с индивидуални програми, обучителни сесии и сертифицирани обучения.  

Провеждам сесии с неврофийдбек и невротренинг, измерване на Тета мозъчна вълна по време на медитация. Основател съм на Училището за осъзнато майчинство, където от 8 години работя с бъдещи и настоящи майки за освобождаване от страхове, пречки и блокиращи убеждения чрез методите за подсъзнателна трансформация.

– От 2013г. съм сертифициран практикуващ метода ТетаХийлинг към американския университет ThetaHealing Institute of Knowledge 
– От 2014г. съм сертифициран преподавател и онлайн преподавател на метода Тета Хилинг (Тета лечение)
– От 2018г. съм сертифициран практикуващ специалист по Метафизична Анатомия – МАТ техника, основател и създател на Метафизична Анатомия България
– От 2019г. съм сертифициран невротерапевт от АДЕА център за неврофийдбек и невротренинг
От 2020г. съм учредител и председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг в България – БАРТ
– От 2020г. съм първия в България сертифициран преподавател по Метафизична Анатомия 

Кои са твоите клиенти?

Аз работя с жени като теб – искащи промяна. Помагам им да се освободят от всички страхове, които им пречат да се движат напред в живота с лекота. Помагам им да се чувстват спокойни и балансирани, с повече енергия, да имат ясен фокус към какво се стремят и да го постигат, да имат крепко здраве, удовлетворяващи отношения, романтична връзка или семейство, цели и планове за бъдещето или просто искат да печелят повече пари в своята кариера или бизнес. Работила съм с жени със собствен бизнес за разширяване на бизнеса, с жени искащи да направят свой бизнес, с жени да открият мисията на живота си, да създадат любяща връзка, семейство или дете или просто да добият увереност и да върнат силата си. 

Аз съм труден случай! Никой не може да ми помогне!

Като специалист Тета Хийлинг, Метафизична Анатомия и отлично владеене на материята, моята работа е в две посоки:
1. Да получиш нова нагласа и гледна точка върху твоя случай
2. Да получиш ясен фокус и мотивация, за да постигнеш резултати
Така, че независимо какъв е твоя случай, мога да работя с теб и да постигаме заедно трайни резултати.

Какво те отличава от останалите?

За разлика от повечето колеги, моят фокус е към твоите резултати. Самата аз продължавам да се уча при висшите майстори в ТетаХийлинг и Метафизична Анатомия, личностното развитие, продуктивност и планиране. Благодарение на това, че прилагам всичко върху себе си, аз знам точно кои са работещите механизми за промяна, как и кога дават резултат. Също, моят 10 годишен опит ми е помогнал да усъвършенствам уменията си и успешно да помагам на жените да се освобождават от ограниченията и страховете си. Това, което още ме отличава от масата е, че използвам най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация. Благодарение на това, моите клиенти получават трайни и доказани във времето резултати. Постигат здраве, удовлетворяващи и изпълващи отношения, по-добро здраве, финансов ръст и развитие на бизнеса. 

Какво се очаква от мен?

От теб се иска да си мотивирана, да си отдадена на постигането на целите си и да правиш всички задачи, които ти давам на срещите ни. След това да си ангажирана да ги изпълняваш. Програмата е създадена така, че всяка седмица да правиш малки стъпки, едновременно с това да държиш фокус за промяна. Най-добри резултати в нашата работа постигат жените, които са готови да действат различно и следват стъпките, които им давам. Имаш постоянна подкрепа от мен, като същевременно ще те държа отговорна да правиш нещата, с които се ангажираш.

За кого НЕ са твоите програми?

Първо искам да знаеш, че не работя с всеки и на всяка цена. Внимателно избирам с кого да работя, като избирам само тези, които са мотивирани да постигнат резултати. Не работя с хора, които непрекъснато се оплакват, търсят си извинения, оправдания, не желаят да излязат от модела на жертвата, не си правят задачите, съмняват се в резултатите, в моите способности и програми. И това е без изключения. Не работя със всяка жена, на всяка цена. И това е без изключения. Ако си от този тип жени, най-любезно те моля да не ме търсиш за работа, бих ти препоръчала да се обърнеш за работа към мои колеги.
Ако си затруднена финансово и това е причината да не можеш да се включиш в моите програми, напълно те разбирам, защото в началото на моя път и аз бях така. Но, аз винаги имам решение за теб! Препоръчвам ти да се присъединиш към моите ФБ страници @Тета Ценър – Зорница Гюрова и @Метафизична Анатомия България, в Ютуб канала ми, където има достатъчно мои видеа с уебинари и обучения. От тях можеш да научиш много. Регистрирай се на моя сайт www.thetabg.com, за да получаваш актуална информация за предстоящи безплатни събития. Всичко това ще ти помогне да направиш стъпки към промяна. 

Какъв е твоят подход в консултирането?
Промяната и освобождаването на ограниченията не е еднократен акт, а път. В моите програми съм насочена към постигането на резултати с теб. И не само резултати, а трайни във времето, затвърдени резултати. В тях съм включила не само сесия, а много добри практики и упражнения, с които да знаеш как точно да правиш нещата бързо, без болка, предаване и отчаяние. И ще ти кажа защо.
Когато аз започнах промяната си, аз правех сесия след сесия, четях и четях, но нямаше кой да ми покаже как точно в живота да приложа цялата тази промяна. Отне ми доста време в лутане и безпътица. Така реших да създам програмата по начин, по който да подсигурява резултата ти от сесията, да те държи във фокус и отговорен за действията ти. Резултатът е, че ти съзнателно и подсъзнателно ще се движиш към целите си, дори и когато не работиш върху тях. Ще развиеш своята увереност и ще върнеш силата си обратно.

Работи ли подходът ти?
Да, можеш да видиш мненията на жени, с които съм работила като посетиш страницата с отзиви на хората, с които съм работила.

Какви резултати мога да очаквам?
Много от моите клиенти са постигнали високи резултати, разбира се има и такива, които са се отказали, но те са минимална част. Не мога да кажа какви резултати можеш да очакваш, защото все още не знам нищо за теб. Резултатите зависят от това, каква отговорност и ангажираност имаш в процесите. 

Мога ли да се свържа с бивши или текущи твои клиентки, за да разбера от тях какво е да се работи с теб?
Разбира се, дори те насърчавам да прочетеш всички отзиви на жени, с които съм работила) – линк към Отзиви на сайта ) След това може да им пишеш, да попиташ за допълнително мнение и да разбереш какво са получили от работата си с мен.  

Колко бързо мога да очаквам резултати?
Както вече казах по-рано, резултатите зависят от това каква отговорност и ангажираност ще имаш към целия процес. Обикновено повечето жени получават резултат още след старта на програмата и първата сесия с мен, после го затвърждават с действия и активна работа по домашните задания, техники и практики.

Как мога да съм сигурна, че ще получа резултат?
Всичко, което предлагам в моята работа е базирано на години опит, усъвършенствано е и работи безотказно. Жените, с които съм работила и са приложили всички стъпки са постигнали резултат за много по-кратко време отколкото, ако бяха работили сами. 

Искам да работя с теб, Зорница! Какви са възможностите?
Сърдечно те поздравявам за решението ти! Ще се радвам да работим заедно! Всяка програма е 3 месечна. Виж какви са вариантите:

ПРОГРАМА СКОРОСТ 

Тази 3 месечна програма е за хора, които са мотивирани, действени и искат да преминат много бързо през процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да разкрият и изразят своя скрит потенциал, качества, умения и способности. Програмата включва:

– 6 едночасови лични или дистанционни сесии с мен, по 2 на месец
– 3 уъркшопа Мотивация и Ускорение, по 1 на месец
– 1 ритрийт Рестарт на море или планина – 3 дни
– 10 видео урока и задачи за изпълнение след всяка сесия
– постоянна подкрепа по мейл и телефон
– достъп до част от моите ресурси безплатно

ПРОГРАМА ПОСОКА

Тази 3 месечна програма е за хора, които искат да предприемат последователни действия в процеса на подсъзнателна трансформация и личностно развитие, да планират и да бъдат насочвани. Програмата включва:

– 3 едночасови лични или дистанционни сесии с мен, по 1 на месец
– 3 уъркшопа Мотивация и Ускорение, по 1 на месец
– 1 ритрийт Рестарт на море или планина – 3 дни
– 10 видео урока и задачи за изпълнение след всяка сесия
– постоянна подкрепа по мейл и телефон
– достъп до част от моите ресурси на специална цена

Добре, знам коя програма искам. Как да започна?

Супер си! Хора като теб успяват, защото взимат решения бързо и това умение ги води към постигане на резултати по-бързо от всички останали. Доверяваш се на вътрешния си глас, който никога не лъже! Действай, аз те очаквам с нетърпение!
Попълни формата за записване тук и аз ще се свържа лично с теб:

Готова ли си за промяна?

Свържи се с мен

Все още се колебая, мога ли да видя твои неща, които да ми носят полза?

Да, разбира се! Препоръчвам ти да се присъединиш към моята ФБ страница – Тета Център – Зорница Гюрова и затворена група ТетаХийлинг практики със Зорница Гюрова, където има достатъчно мои видеа с уебинари и обучения. От тях можеш да научиш много. Регистрирай се на моя сайт www.thetabg.com, за да получаваш актуална информация за предстоящи безплатни събития.
Също, ако имаш въпроси, можеш да ми се обадиш лично на 0878143561 и ще отговоря на всичко, което те интересува.