fbpx

„Зори е един от най-посветените на работата и клиентите си ТетаХийлинг лечители, които познавам. Тя надгражда, разширява, задълбочава и развива постоянно уменията и способностите си в областта на енергийното лечение и невропластичността, за да бъде максимално полезна и да фасилитира бързи и ефективни резултати у тези, които с право са й се доверили.“

Аз имах удоволствието да бъда неин клиент и да постигна бързи резултати в премахването на ограничаващи вярвания спъващи ме по пътя свързан с мисията ми на креативен енергиен лечител и артист-художник.

Направих няколко курса по само-гримиране още на следващия месец преди пандемията. И сега, в топлината и романтиката на есента, продължавам напред с трансформиращите курсове по автентичност, изкуството на грима и самочувствието на жените, в името на красотата и любовта към себе си. Благодарна съм за всичко, което научих и успях да преодолея .

Още повече ми помогнаха и безлатните видеа, които Зори намира време да прави за нас в затворената група и които са от огромна полза за всеки, който не намира отговори на някои въпроси. Горещо препоръчвам личния контакт преди всичко.

Благодаря ти, Зори, за нестихващия ентусиазъм да помагаш и за топлата подкрепа .
Бъди здрава и продължавай напред със сърцето!