fbpx

„Твоите изпитания идват не за да те наказват, а да те събудят.“

В един момент от живота ми се наложи да се сблъскам с голямо изпитание, което от своя страна бе последвано от поредица интересни събития, открития, вдъхновения, търсения и осъзнавания. Благодарение стечението на обстоятелствата, се запознах със Зори Гюрова. Грабна ме лекотата и яснотата, с която общувахме, сякаш цял живот сме се познавали.

Дълбоките въпроси по време на сесията ни, ме подтикнаха да погледна на себе си под друг ъгъл. Никога преди това не се бях замисляла над тях. Каква изгода бих имала от ситуацията, в която се намирам?…. Има ли сълзи, има пречистване, а сълзите тогава сами си излизаха … но най-невероятното нещо, което никога няма да забравя, е вълшебното огледало в коридора, което е за „на излизане“.

Какво направи Зори с мен не знам, но на тръгване от нея, поглеждайки в това огледало, аз се видях поне с 10 години по-млада, по-щастлива, по-добра и усмихната. Не беше ми се случвало такова нещо никога в живота. Как успя да го постигне?!Съветите, които Зори ми даде като за домашно, скоро проработиха. И сега все още помня основния, който сигурно всеки го знае, но много често го забравяме – „Винаги подхождай с много любов в сърцето към хората и мислено им я изпращай.“ Това е много силно, винаги работи, гарантирам.

Бих препоръчала на всеки, които иска да заживее по-осмислен и щастлив живот, да се възползва от способностите на Зори и да се запознае от близо с нея.

Ако някой иска да ми пише за повече подробности, ще се радвам да отговоря- thineva@gmail.com,Теменужка. Благодаря ти, Зори от сърце!