fbpx

Още помня радостта, когато се роди първото ни бебенце – Александър! Днес той е голямо и красиво момче. След него дойдоха и други….. 

Майката на Александър дойде при мен, когато още дори нямах официален кабинет, звънна се на вратата у дома и едно разстроено младо момиче пристъпи прага, трепереща, притеснена, отчаяна! Лекарите искаха да се намесват хирургически, па ако има късмет после с инвитро може и да се получи бебе!!! Тя беше само на две дузини години, не беше опитвала никакви други алтернативни методи, но вече беше сложена в графата за планирана операция за отстраняване на част от орган и последващи опити за инвитро. 

Поработихме с нея на подсъзнателно ниво, изпратих я при специалист по детокс, тя направи детокс и след 6 месеца ми се обади, че е бременна! Стана бързо и лесно, по естествен път. Проблемът беше подсъзнателни блокажи комбинирни с натрупване на токсини. 

 • Второто не бебенце дойде няколко месеца след Алекс. В този случай работих с майката и бащата. И двамата имаха убеждения, свързани с техните родители, както и с работата. След няколко сесии имахме резултат.
 • Първата ни госпожица се появи след една сесия, при която работихме със страховете на майката.
 • Следващата госпожица се появи 4 години, след като бяхме работили за много други неща с майката, тя се освободи от много подсъзнателни блокажи и в един точно подходящ момент бебето дойде! И така до днес продължават да идват бебетата!

Но, не всички имат възможност да преживеят тази радост…. 

В моята дългогодишна практика имам натрупан много опит по тази тема и искам да споделя най-често срещаните пречки от гледна точка на метода за подсъзнателна трансформация – ТетаХийлинг

Причините за проблемите при забременяването ги разделям на три вида: физиологични, психосоматични и токсини.

Обект на моите изследвания са психосоматичните пречки и те могат да се формират от зачеването до днес, от семейството и родословното дърво, от колективното съзнание или като урок на душата.

Ето 10 пречки, които се появяват винаги, независимо какъв е случая:

 1. вътреутробни: подсъзнателни програми: Аз съм момче, Аз съм отхвърлена, Аз съм нежелана, страхове на майката, предишни загуби на майката, насилие
 2. след раждането: изоставяне, отхвърляне, отглеждане от чужд човек
 3. илюзорни подсъзнателни връзки за родителство
 4. илюзорна подсъзнателна възраст: детска възраст, старческа възраст
 5. домашен любимец !!!
 6. страх от отговорност
 7. страх от загуба
 8. негативен опит от семейството: Аз ще бъда лош родител, Децата са бреме, Ще приличам на майка си/баща си
 9. принадлежност: безплодие, детска смърт, насилие, ранна смърт, травми 
 10. проклятия, клетви

Работейки върху тези блокажи, освобождавайки ги, в пространството на човека се освобождава място за нова енергия. Енергетиката се повишава, започват да се проявяват нови качества и добродетели, увереност, повече спокойствие и баланс, тялото вече е готово да се върне към естествените си природни способности.

Разбира се, не забравям да погледна и скритите ползи на проблема и най-често се оказва, че докато човек търси път и решение на проблема той се самоусъвършенства, самоопознава, израства духовно, обогатява се с нова информация, чете книги, среща се с хора и т.н. 

ТетаХийлинг дава една много бърза и деликатна работа с подсъзнанието, при която резултатите са трайни. Освен това дава възможност за помощ на другите и старт на нова карирера или надграждане на вече съществуваща терапевтична техника.

Ако искаш да ползваш моя 9 годишен опит на практикуващ и преподавател на тази техника, запиши се на следващото мое ТетаХийлинг обучение тук!