fbpx

Възраст на клиента: 26г.

На пръв поглед нищо тревожно не се случва в живота на клиента. Има прекрасна връзка, живеят заедно, има финанси, работа, забавления, здраве и т.н.

Tръгвайки по страха и сърцебиенето, слизайки постепенно към реалната подсъзнателна причина се открои скритата тема – страхът, че ще загуби партньорът, който в случая е и Сродна душа по Божествен Синхрон. И, че отново ще минат хиляди години, докато отново се намерят. Болката от предишни загуби по линията на времето стоеше и чакаше да бъде освободена. Страхът от загубата на дете също се появи. Все теми, които до момента не бяха излизали, но създаваха страха от бойлера и сърцебиенето.

Клиентът ми е пример за промяна на живота с ТетаХилинг. След всяка сесия той има резултати.
Предишните ни теми на работа бяха по темата Сродна душа партньор, но не просто някаква СД, а тази по Божествен Синхрон. Е, тя се появи, да кажем доста изненадващо :). С нея навириха рога и съответните страхове.
Работили сме по тема финанси и работа, мисия.

По темата здраве имаше мигновено изцеление, човекът отърва ножа – хирургическа намеса, остави доктора в недоумение как е възможно нещо да го има и после изведнъж да го няма :).
Интересното в случая е, че майката на моя клиент също прави Тета сесии и излязоха абсолютно същите страхове и теми, тя също е със своята Сродна душа партньор по Божествен Синхрон.
А както знаем, Тета работи за цялото Родословно дърво и освобождава ограничаващите убеждения в поколенията напред и назад.
Удоволствие и лекота е да работиш с осъзнати клиенти.
Благодаря Ви, че ми давате възможност да прилагам тази невероятна техника за промяна.