fbpx

Завърши основните Тета Хийлинг курсове и научи как да помагаш на себе си и другите!

С възможност за нова професия – Тета практик!

Zornica_Giyrova_thetahealing_teta_lechenie_teta

Зорница Гюрова – експерт Тета Хийлинг

12 години опит работата с подсъзнанието

10 години преподава Тета Хийлинг 

Автор, мотиватор, вдъхновител!

Открий тайната как да работиш бързо с негативните емоции!

Присъедини се към над

човека, които вече го правят успешно и прилагат метода в живота си ежедневно! Колкото по-рано знаеш тези стъпки, толкова по-малко болка, страдания и стрес ще има в живота ти!

Само за 3 дни ще ти покажа в 3 основни стъпки как да:

 • се освобождаваш лесно и бързо от страх, обида, болка, генетични предразположености към болести, бедност, самота и недоимък
 • превъщаш страха в увереност, а негодуванието в прошка и благодарност
 • използваш мозъка си по начин, за който милиони хора дори не подозират
 • използваш своята естествена сила и способност за изцеление
 • отделяш само 5 минути на ден и да получаваш спокойствие
 • управляваш емоциите си в трудни ситуации
 • помагаш на другите

Ти стигна до тук, защото

търсиш метод, с който да станеш успешен специалист

и грамотно да създадеш своя лична практика!

Ти си начинаещ в работата с подсъзнанието?

Интересуваш се от промяна, от личностно развитие и работа с подсъзнанието, чел си книги, посещавал си безплатни уебинари, платени семинари и това те влече.

Работиш за някой на заплата

Но мечтаеш  да имаш повече свободно време и сам да печелиш парите си, да пътуваш и да се забавляваш без да се съобразяваш с работна седмица.

Опитен практик, терапевт или консултант

Имаш опит и клиенти, но искаш повече стабилност или повече доходи.

Много хора казват, че искат промяна,

че са готови за промяна, че не искат повече да страдат,

но истината е, че повечето хора срещат различни трудности:

❌ Не знаят с какво да започнат
❌ Не знаят как да направят първата стъпка
❌ Не знаят на кого да се доверят
❌ Не се чувстват уверени

Когато се включиш този интензивен тренинг ще откриеш

как само с 3 съпки съзнателно да управляваш подсъзнанието, променяйки негативните модели и вярвания, които пречат да имаш повече:

здраве

пари

спокойствие

увереност

самочувствие и изобилие!

Ако искаш да постигнеш устойчива във времето промяна за себе си

и другите, то този тренинг е за теб!

Тайната на ефективността на това обучение:

 • използване на Тета мозъчна вълна – ключът към интуицията с разбираеми и последователни крачки ще овладееш умения за работа с подсъзнанието и ще имаш всички възможности за самостоятелна практика
 • как етично да използваш инструмента Тета Хийлинг и да бъдеш уверен в себе си Тета практик
 • ще занеш как и от къде да се зареждаш с енергия
 • ще имаш ясна визия за бъдещето и вдъхновение

За кого е подходящо обучението:

 • Ако ти си човек, наистина отдаден сериозно да инвестира в себе си да получи повече пари здраве, благополучие, увереност, като открие как да трансформира лесно ограничаващите подсъзнателни модели и си готов да следваш насоките на някого който е извървял вече този път то това обучение е за теб!

За кого не е подходящо обучението:

 • Ако ти си човек, който просто се надява нещата да се оправят от самосебе си, не си готов за промяна, мързи те, отлагаш или непрекъснато разглеждаш различни събития, за да се оправдаеш, че нещо все пак си направил, то това обучение не е подходящо за теб!

За кого е подходящо обучението:

 • Ако ти си човек, наистина отдаден сериозно да инвестира в себе си да получи повече пари здраве, благополучие, увереност, като открие как да трансформира лесно ограничаващите подсъзнателни модели и си готов да следваш насоките на някого който е извървял вече този път то това обучение е за теб!
?

За кого не е подходящо обучението:

 • Ако ти си човек, който просто се надява нещата да се оправят от самосебе си, не си готов за промяна, мързи те, отлагаш или непрекъснато разглеждаш различни събития, за да се оправдаеш, че нещо все пак си направил, то това обучение не е подходящо за теб!

Какво получаваш на този тренинг:

ВНИМАНИЕ: курсовете са 85% практика и демонстрация, където се научаваш да разбираш и прилагаш метода Тета Хийлинг.

 • Интензивно обучение с лекционна част, демонстрации и много практика. Запознаване с метода Тета хийлинг, основи на техниката, Тета мозъчна вълна, инструменти за визуализация, медитация и работа с обида, отхвърляне, страх, болка, болест, проявление и изобилие. Основи на сканирането на човешкото тяло, Тета Хийлинг медитация, техники за проявяване на Сродна душа, техника за проявяване на желания, активиране хромозомите на младостта и жизнеността, активация на ДНК.
 • Получаваш за всяко преминато ниво сертификат, материали на български език и практически вечери, където затвърждаваш наученото и установяваш увереност в практиката. 
 • Възможност за участие в единствения портал на български език за Тета практици, с профил и препоръка за работа, пълна подкрепа за започване на собствена Тета практика, възможност за лектор в събитията на Зорница Гюрова, възможност за водене на уъркшопи и практически вечери след сертифицираните обучения със Зорница Гюрова.
Kremena Neycheva
Kremena Neycheva
2023-03-20
При Зори завърших МАТ. Предава цялата информация много интересно и структурирано. Метода много ме докосна и вече го практикувам с много увереност, защото работи. Резултатите са впечатляващи. Освен , че преподава много професионално е и прекрасен човек. ☺️
Stefani Bojkova
Stefani Bojkova
2023-03-07
Ако търсите преподавател по тета, който ще ви обясни тази практика по най-лесният, ясен и практичен начин Зорница Гюрова е вашият човек! Записвайки курс при Зори вие определено ще получите ясна представа за това как да разбирате както вашето, така и подсъзнанието на хората с които работите. Как да промените ограничителните си модели, за да имате по-хармонична връзка със себе си и с другите. Благодарение на Зори и тази техника аз успях да променя себе си, връзката си, живота си, по начина по който винаги съм се стремяла. Благодарение и на Зори сега мога да помагам и на хората, които искат моята подкрепа и са готови за промяна. Ако все още се чудите дали тя е правилният човек, който ще ви даде нужните знания и подкрепа за да промените живота си в посоката, която желаете, не губите повече време ами се запишете при нея! Качеството е гарантирано ♡
Maryana Bolliger
Maryana Bolliger
2023-02-06
Обучението премина с лек и разбираем начин за нас обучаващите. Препоръчвам инструктор Зорница Гюрова като отличен професионалист the best❤️🌹
Svetlana Atanasova
Svetlana Atanasova
2023-02-03
Възхитена съм от Зори и начина , по- който преподава този не лек материал. Зори, ти отвори нови врати пред мен. Благодаря!🥰
Vilena Kovatcheva
Vilena Kovatcheva
2023-02-02
Благодаря на Зори за професионализма, лекотата и сърдечността, с които води курсовете си. Помогна ми да достигам до още повече пластове в самата мен, които бяха несъзнавани. Предлага инструменти, които работят чудесно. Харесва ми, че разбира ситуациите на различните хора и предлага освен съпричастност, и резултатност. Това мотивира, наистина. Със сигурност я препоръчвам като преподавател!
Daniela Grigorova
Daniela Grigorova
2022-12-22
Във вълнуващо преживяване ме потопи Зорница Гюрова.Отвори за мен нови врати.Показа ми нови пътеки.Беше удоволствие за мен да съм част от нейния курс.Благодарна съм ,че я срещнах.
Ekaterina Spasova
Ekaterina Spasova
2022-12-22
Благодаря на Зори за прекрасното преживяване по време на тета курса Ти и Създателят! За мен това беше първият от поредица курсове, който карам на родния си език и чувството на любов, приемане и забавление бе неописуемо! Упражненията за това в коя сфера на живота си заседнал и подреждането на файловете и спомените в ума беше изключително полезно и благодатно за мен! Да знаеш от къде идва интуитивната информация и да разпознаваш оцеляващия Аз или по-висшата истина, която е винаги изпълнена с любов е ключово знание за правилните стъпки напред в своя живот или бързо разрешаване на проблем! Отново благодаря за подкрепата и вярата в мен! Един прекрасен учител и увлекателн разказвач! До нови срещи!
Галина Йоргова
Галина Йоргова
2022-12-05
Зори е много добър преподавател. Благодарение на своя дългогодишен опит тя представя информацията толкова достъпно, ясно и структурирано. Умее да мотивира и подкрепя. Аз съм впечатлена. Дълго време проучвах преподаватели и се спрях на нея. Тя обединява висок професионализъм, много качествена информация и постоянно весело настроение. Не съжалявам за избора си. Бях на правилното място. Зори, благодаря за всичко. Чудесна си.
Radost Koleva
Radost Koleva
2022-11-21
Ако имате късмет , то той ще ви срещне със Зори! От там на сетне трябва само да й доверите..

Сертифициран Курс Тета за Начинаещи

14, 15 и 16 юни

    16, 17 и 18 август

      Варна на живо + онлайн        

+ 2 часа практика със Зорница Гюрова (стойност 150лв)

Виж цялата програма тук

 

В програмата ще получиш:

 

* Основи на сканирането и изцелението на човешкото тяло
* Медитация „Пътна карта към Източника“
* Техника „Мигновено изцеление“
* Техника „Енергиен тест“
* Практика за групово изцеление
* Какво пречи на изцелението
* Системи от убеждения
* Работа на четири нива на убеждения
* Техника „Създаване на чувства“
* Коренни убеждения* Седемте нива на съществуване
* Техника „Разговор с Ангели хранители“
* Психически атаки, негативни мисъл форми
* Техника „Енергиен развод“
* Изцеление на душевни фрагменти
* Техника за привличане на Сродна душа
* Техника „Проявление“
* Техника „Виждане в бъдещето“
* Техника „Активация на ДНК“
* Техника „Промяна на гени

 75% от времето в курса е посветено на практика.

Получаваш Сертификат от THInK ThetaHealing® за Basic ThetaHealer®, е-книга подарък. При участие онлайн всички материали за курса са в електронен вид. При участие на живо всички материали за курса са на хартия, две кафе-паузи на ден включващи: вода, кафе/чай, соленки/сладки.

 

480 лв

Сертифициран Курс Тета за Напреднали

21, 22 и 23 юни

    23, 24 и 25 август

Варна на живо + онлайн        

+ 2 часа практика със Зорница Гюрова (стойност 150лв)

Виж цялата програма тук

В програмата ще получиш:

* Сканиране – за ниво напреднали
* Работа с чувствата
* Седемте нива на съществуване
* Работа с убежденията и изцеление за напреднали
* Изцеление от различните Нива на съществуване
* Трите стълба: Отхвърляне, Обида, Съжаление
* Техника „Блуждаещи (несвързани) спомени“
* Техника „Изцеление на бебето в утробата“
* Техника „Изцеление на сърцето и душата“
* Техника „Разговор с Висшия Аз“
* Техника „Песента на сърцето“
* Работа с убежденията и техника „Почистване и работа с неорганичната материя“
* Техника „Огъване на времето“
* Техника „Спомни си бъдещето“
* Божествен синхрон

75% от времето в курса е посветено на практика.

Получаваш Сертификат от THInK ThetaHealing® за Advanced ThetaHealer®, е-книга подарък. При участие онлайн всички материали за курса са в електронен вид. При участие на живо всички материали за курса са на хартия, две кафе-паузи на ден включващи: вода, кафе/чай, соленки/сладки.

480 лв

Сертифициран Курс Дълбоки Разкопки

29 и 30 юни

           19 и 20 октомври

Варна на живо + онлайн

+ 2 часа практика със Зорница Гюрова (стойност 150лв)

Виж цялата програма тук

В програмата ще получиш:

* Пет основни крачки в работата с убежденията
* Алгоритъм за разкопки
* Какво е „Лепенка за рани“
* Работа с минало, настояще и бъдеще
* Практика „Работа със страховете“
* Практика „Работа с обидата“
* Практика „Работа с неприемане и неприязън“
* Практика „Работа с болести“
* Пет основни крачки в работата с убежденията
* Алгоритъм за разкопки
* Какво е „Лепенка за рани“
* Работа с минало, настояще и бъдеще
* Практика „Работа със страховете“
* Практика „Работа с обидата“
* Практика „Работа с неприемане и неприязън“
* Практика „Работа с болести“
75% от времето в курса е посветено на практика.
Получаваш Сертификат от THInK ThetaHealing® за Dig Deepr ThetaHealer®. При участие онлайн всички материали за курса са в електронен вид. При участие на живо всички материали за курса са на хартия, две кафе-паузи на ден включващи: вода, кафе/чай, соленки/сладки.

480 лв

Избери различни варианти от курсове във формата за записване

и вземи своите подаръци сега!!!

Отзиви от обученията със Зорница Гюрова:

Отзив от М.Н.  гр.София

Здравейте!
Искам да споделя огромната си благодарност към Зорница Гюрова, за проведеното обучението по Тета Хийлинг за Напреднали на 15 – 17.07.22г.
Благодаря ти Зори!
Това е човек, който преподава с душа и сърце! Разяснява всяка тема така, че да усвоиш метода на работа в детайли. Също така, ако си забравил нещо, след завършването на курса имаш обратната връзка и подкрепа, безплатни практически вечери. Това са неща, които по време и след завършване на Тета Хийлинг курс за Начинаещи при друг Тета преподавател не ги усетих! Нямаше комуникация, много неща ми бяха като в мъгла. Но, след обучението при Зори …. ми идва да полетя!
Благодаря ти Зори още веднъж! Благодаря ти за голямото търпение, за голямото ти сърце, защото само човек с голямо сърце и любов може да те води по пътя на Theta Healing!!!
❤❤❤
Бъди здрава и благословена!🍀🍀🍀🔥
Препоръчвам Зори с две🙌 ръце!

Заявка за участие

Обученията се водят от:

Zornica_Giyrova_thetahealing_teta_lechenie_teta

Зорница Гюрова

 • учредител и председател на Българската Асоциация за Развитие на Тета Хийлинг;
 • експерт Тета Хийлинг с 12 години опит работа с подсъзнанието;  
 • преподава Тета Хийлинг от 10 години;
 • първият онлайн преподавател по Тета Хийлинг в България;
 • получаваш целия ѝ практически и социален опит;
 • подкрепа след обученията;
 • възможност за платена реклама в търсачката за Тета практици СуперТета