fbpx

Една от най-ценните инвестиции което направих тази година и едно от нещата, за които съм най – много благодарна за тази година е участието ми в програмата „Посока“ на Зорница Гюрова. Сякаш се започна от това че заедно със Зори трансформирахме негативни убеждения и модели на поведение.

С професионализма на Зори и моята отдаденост към процеса в един момент стигнахме и до толкова дълбоки кътчета на моята душа, където осветихме и трансформирахме преживявания и отвъд този ми живот.

Завършихме с изцеление на мен като бебенце в утробата на майка ми. Беше незабравимо преживяване. И още, че никога няма да забравя чувството да се родиш отново, но този път по правилния начин .

Резултатите ми са реални на практика: 

  1. Квантов скок – сякаш се повдигнах с едно стъпало в йерархията. 
  2. Имам нова работа, която обожавам и е в хармония с моите ценности и търсения, работа която ме вдъхновява, която усещам като мисията на моята душата и ме изпълва. Работа, в която с удоволствие и служа.
  3. Нова връзка с човек, когото обичам, чувствам се обичана и обгрижвана, както никога преди не съм била. Вярвам че с освобождаването на стари травми и негативни модели започвам да изглеждам по-добре. Лицето ми изглежда много, много по-красиво и сияйн, свалих 7 кг. 

Обичам те, Зори! Благодаря за невероятната трансформираща работа която свършихме заедно върху мен. Просто търсих подходящите думи защото е трудно да се опише чувството от твоята работа, перфекционизма, моите резултати…