fbpx

Какво е Метафизична Анатомия – МАТ техника

mockuper-23

Изтегли безплатно сега

Открий ключовите емоции, които създават страдание и болести във физическото тяло

Техниката, с която имаш летящ старт и постигаш успех веднага

Изцели и освободи завинаги емоционалната причина за твоя проблем!

Запознай се с лечебните кодове в твоето ДНК, които са биологично обусловени и само чакат да бъдат активирани! Отвори инструкциите и насоките за трайно изцеление, които се намират в твоето тяло и постигни резултати, за които другите само мечтаят!

Постигни спокойствие, мир и неутралност за проблемите и болките, които те нараняват, като позволиш на Тялото и Интуицията да те водят и да работят в едно.

И това не е някаква супер нова магия или поредното обещание! Всичко се ръководи от интелекта на твоята собствена биология! Естествен и нормален процес за всеки един човек, според неговата индивидуалност!

Откажи се от опитите да насилваш тялото и психиката си чрез манипулация, наказание  и позволи на промяната да дойде с нежност, да изцели твоето сърце, ум и минало.

Позволи ми да ти покажа този нежен и деликатен процес, при който дори няма нужда да имаш спомени от травматични събития! Да, нама нужда да си спомняш събития, случки или хора!

Защото ключовата дума е емоция!

Всички проблеми започват от главата

Всеки физически, психически, емоционален дискомфорт може да бъде проследен до емоциите.

И след като освободиш корена на проблема си, симптомите от него – заболявания, болка, ограничаващи вярвания и убеждения, самосаботаж, страхове, гняв, тъга, безпокойство, тревожност, паник атаки, вместо да процъфтяват, те  изсъхват, точно както дървото изсъхва когато корените му са отсечени.

Създаваш  мощна среда, в която твоето физическо АЗ се изцелява и подобрява само без твоето участие!

Емоционалното изцеление прави точно това.

Имаш ВСИЧКИ части от теб на едно и също място и подхождаш ХОЛИСТИЧНО в хармония с биологията си! Внасяш решение и завършване Изцелението не е същото като излекуването. Това е много повече!

Изцелението отваря сърцето, чувстваш неутралност и покой, to призовава твоята сила обратно към теб, така че вече не изпитваш нужда да избягаш от реалността си. Изцелението те връща в тялото ти, кара те да се чувстваш в безопасност с това, което си. Изцелението гледа на миналото със съпричастност, така че грешките се превръщат в ценни преживявания.

Това прави пространство за допускане и обхващане на всички аспекти в теб. Изцелението те връща обратно към твоите истински цели, разширява и задълбочава отновението към самия себе си, стимулира личния ти растеж, израстване и разширяване.

Изцелението е много повече от средство за лечение на симптом. Връща те обратно при теб.

И това може да стане по два начина:

Индивидуална работа с мен

Обучения и тренинги